Kategoriat
Kotimaa

Kotona työskentelevät kuriin

(REIJOLA) Etätyöntekijöiden liitto (ETL) on julkaissut uudet säännökset kotona työskenteleville. Nyt säännöissä kielletään muun muassa puhelimenkäyttö ilkosillaan.
”Liittoon alkoi kaikua ikäviä kuulumisia kentältä. Että nämä etätyötä tekevät ovat lipsumassa säädyttömyyden ja haureudenkin harjoittamisen puolelle. Ei se sitä tarkoita, että jos tekee töitä kotonaan, niin siellä saa ollakin kuin kotonaan”, ETL:n viestintäpäällikkö Isto Vao jyrähtää.
Tämän kevään ja kesän aikana liittoon on raportoitu lukuisia tapauksissa, joissa etätyötä tekevä on loikoillut krapuloissaan omassa tai jonkun muun sängyssä pitkälle iltapäivään, soittanut ”aamun” ensimmäisen puhelunsa pesemättä edes hampaitaan, käyttänyt tietokonetta likaisilla sormilla tai jopa soitellut työpuheluita ilkialastomana tai muuten säädyttömästi pukeutuneena.
”Vittu, mitä eläimiä”, Vao rääkäisee.
ETL harkitsee valvontakameroiden käyttöönottoa.

Read previous post:
Suomalainen vastaa neljää alligaattoria

Koska Lehteen on tulvinut palautetta yleisöpalautteen muodossa, joissa ihmetellään, miksi mielestämme 40 kylmennyttä turkkilaista on 'vain' 40, lienee syytä selventää...

Close