Kategoriat
Sähkeet

Jurvalaismies valittu "Euroopan hauskimmaksi"

(JURVA) Jurvalainen postinkantaja Juhani Korusähke on valittu virallisesti Euroopan hauskimmaksi mieheksi. Valinnan tekivät Korusähkeen työkaverit ja ystävät paikallisessa ravintola Hallanvaarassa myöhään lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.
Illan aikana Korusähke oli laukonut vitsejä mm. etnisistä vähemmistöistä ja enemmistöistä, naapuripöydän rouvista sekä työpaikkansa pomoista. Silminnäkijöiden mukaan mikään vitseistä ei ollut erityisen hauska.
”On se vaan hauska mies, ei siitä mihinkään pääse. Varmaan koko Euroopan hauskin”, totesivat kaverit kuorossa.

Read previous post:
Pikasähkeitä maanantailta

Mukava tavata -- Yleiseurooppalaisen tutkimuksen mukaan suomalaiskoululaiset ovat ikäluokkiensa kärjessä oikein kirjoituksessa. Mukava tavata -- Muusikot kohtaavat säveliä entistä mieluummin,...

Close