Kategoriat
Kotimaa

Huhtaalan kirkossa katto

(HUHTAALA) Huhtaalan kirkossa on rumin katto koko Suomessa. Pastori Samuel Pihtala on syystäkin huolissaan. ”Perkelekö on, ettei katto kaunistu vai pitääkö se purkaa?” Pihtala pohtii nyreänä ja sytyttää uuden savukkeen.
Katon kuntoon yritetään saada parannusta ylimääräisellä maalitarjoilulla kirkon takana olevan metsän reunassa. ”Alhaistahan se on kuin mikä, mutta kyllä tässä alkaa olla keinot vähissä. Ei tämä seurakunta pyhästä hengestä elä”, Pihtala vetäisee savut poskeensa.
Huhtaalan seurakunta on jo pitkään käyttänyt kolehdilla keräämänsä varat kattojen palkkeihin.

Read previous post:
Ei mitään turhaa vouhotusta!

Minun mielestäni median pitäisi enemmän huomioida alligaattorit. Kyseessä on peto, joka vaivatta tappaa viisisataakiloisen puhvelin, joten voi vain kuvitella millaista...

Close