Kategoriat
Kotimaa

Erkki Liikanen painaa pankkihommia perse ruvella

(HELSINKI) Suomen Pankin pääjohtajana heinäkuun puolivälissä aloittanut Erkki Liikanen (sd.) painaa pankissa hommia perse ruvella, kerrotaan Suomen Pankista.
Tulemalla julkisuuteen Suomen Pankki haluaa osoittaa perättömiksi huhut, joiden mukaan Liikasen valinta oli punamultahallituksen ja etenkin demareiden sisäinen lehmänkauppa, jolla oma poika saatiin mukavaan herranvirkaan.
Pankista kerrotaan, että Liikanen vetäisi perseensä ruvelle heti ensimmäisenä työpäivänä käydessään wc:ssä.
”Meillähän käytetään Suomen Pankissa tätä serlaa, mitä lie puunsäästäjää. On se sen verran tikkuista sellua, ettei euroherran perse sitä kestä”, kertoo siivooja Aila Kusenpyyhkijä Suomen Pankin korskeissa käymälätiloissa (mistään ”pikkulasta” ei tässä tapauksessa voida puhua).
”Tuossa reunakopissa johtaja oli asioillaan, minä vähän kyyläsin kun huvitti niin se ajatus, että käy se euroherrakin paskalla. Siellä se väänsi ja ähelsi, sitten kuului paperin kollaamista ja sen jälkeen voimakas tuskan parahdus. Herra sai tikun puohonsa”, Kusenpyyhkijä jatkaa.
Veriperseinen pankkipomo jäi tapauksen jälkeen välittömästi sairauslomalle. Lehti tavoitti Liikasen kesämökiltään. Pääjohtaja sanoo lomalla miettivänsä, mitä takavuosina tuli tehtyä.
”Olihan se valtiovarainministerin salkku minulle aikanaan ihan liikaa. Tuli edesautettua Suomen konkurssia aika lailla ennen lamavuosia. Onneksi sitten pääsin Eurooppaan karkuun, ihan muita hommia höntsäämään. Ja kun tulin takaisin niin kas, olenkin arvostettujen valtiomiesten kaartissa yks kaks. Ja pankkiin pääsin, vaikka parempiakin oli ehdolla. Såånt e liivet”, savolainen huumorimies leukailee.
Hyvästiksi Liikanen heiluttaa ensimmäistä palkkanauhaansa mökkilaiturin nokassa.
”18 314 euroa kuussa plus edut päälle! Paljoks ite tienaat?” sympaattinen demarinpölvästi virnistää ja kävelee vaikeasti mökilleen.

Read previous post:
Apu on puhelinsoiton päässä I

Erilaiset auttavat puhelimet ovat kasvattaneet suosiotaan tasaisesti kahdeksankymmentäluvun puolivälin jälkeen. Ketkä apua tarvitsevat, ketkä sitä antavat ja millaisia auttavia puhelimia...

Close