Kategoriat
Talous

"Paniikkihan siinä tuli"

(KUHMOINEN) Pienen pirtin pihapiirissä Kuhmoisten laitamilla tunnettin eilen illalla sangen paljon pelkoa, kun talon nuori-isäntä havaitsi vain 30 metrin päässä pirtistä jotain vihreää.
”Hoksasin tietysti heti, että nyt ne pannahisen alligaattorit ovat löytäneet tännekin saakka. Ja täytyy kyllä myöntää, että paniikkihan siinä tuli”, Ilmari Kivanto selvittää posket hehkuen. ”Kaksi vuotta sitten näin tuolla aitan nurkalla ketunkin, että miksikäs ei sitten alligaattoria.”
Nuori-isäntä Kivanto hälytti poliisin paikalle ja partio saapuikin vain kahden ja puolen tunnin odottelun jälkeen. Siinä ajassa alligaattori oli kuitenkin hävinnyt, ja havaintopaikalla oli enää vihreä pressu. Poliisi suhtautuu asiaan kuitenkin hyvin vakavasti ja aikoo perustaa erityisen alligaattorien torjuntayksikön lähipäivinä. Poliisi arvelee myös, että alligaattoreiden vaikutus Suomen talouteen on merkittävä.

Read previous post:
Bushilla edelleen vakava muistihäiriö

(WASHINGTON) Yhdysvaltain presidentti George W. Bush kärsii edelleen vakavasta pitkäaikaismuistin häiriöstä. Valkoisen talon lähteiden mukaan Bushilla ei ole etäisintäkään muistikuvaa...

Close