Kategoriat
Sähkeet

Sähkeuutisia sunnuntailta

Nihilisti menetti uskonsa — Sammatin virallisena vihaisena nuorena naisena tunnettu Gilgamesh Turonperä (15) on sanoutunut irti nihilismistään. ”Musta alkoi tuntua että johdonmukaisena kaikkien arvojen kieltäjänä mun piti kieltää myös arvojen kieltäminen”, kommentoi Turonperä päätöstään.
Poika tuijotti rintoja — Yöllisestä ejakulaatiostaan uutta itsevarmuutta saanut sieviläinen Tero-Petteri Pettero (14) tuijotti rohkeasti luokkatoverinsa Riina-Maijan rintoja tänään koulussa. ”Noita ku pääsis puristelemaan”, heräävän libidonsa sumentama Pettero raportoi myöhemmin kavereilleen.
Perhe söi itsensä — Suku seurasi avuttomana vierestä ydinperheen kannibalistista huikopalaa Porvoossa.

Read previous post:
Katolinen kirkko hyväksyy masturbaation

Katolinen kirkko on pyörtämässä täysin kantansa masturbaatioon. Kardinaali Silvio Aburusconin mukaan Paavi Johannes Paavali II tulee "lähitulevaisuudessa" pitämään puheen, jossa...

Close