Kategoriat
Kotimaa

Jäätelöauto räjäytettiin Parkanossa

(PARKANO) Parkanolaisen kirkonkylän keskustassa koettiin kauhun hetkiä, kun lasketteluvarustein naamioitunut mies räjäytti Jäätelöauton tuhannen päreiksi illan suussa. ”Sain siitä synninpesästä tarpeekseni! Kuka sellaista viekoittelevaa jodlausta viikko toisesta kestäisi ilman lankeeemukseen vajoamista?”, pidätetty kysyy. ”Sitä paitsi minulla on ollut koulupojasta asti laktoosi-intoleranssi. Pieritti, jos söin jäätelöä”, pidätetty viittaa menneisyyteensä koulukiusattuna haisunäätänä.

Read previous post:
Taivas ulkoistaa karsintatoimensa

(TAIVAS) Tuonpuoleisen parempi puoli, paratiisiksikin kutsuttu sielujen ikuisen autuuden sija aikoo siirtää koko sisäänpääsykarsintansa ulkopuolisen yhtiön hoidettavaksi. Asiasta ilmoitti Taivaan...

Close