Kategoriat
Ulkomaat

Brittisotilaiden vanhemmat tyytymättömiä Iranin vapautuspäätökseen

(MILTON KEYNES) Iranissa useita päiviä vankeina pidettyjen kahdeksan brittisotilaan vanhemmat ovat tyytymättömiä heidän vapauttamiseensa. Iran päästi sotilaat brittidiplomaattien huostaan torstaina.
”Olisivat edes piesseet sen hulttion kunnolla”, valittelee 27-vuotiaan kersantti Graham Knackebrodin isä Walther. Isän mukaan poika ei useiden vuosien armeijaurasta huolimatta ole oppinut vielä edes sisäsiistiksi ja lomillaan kiusaa perheen Winston-kissaa armottomasti.
”Helvetin paskiainenhan se on, mutta minkäs teet kun tuli tehdyksi”, manaa Walther Knackebrod.
Isä-Waltherin kanssa samoilla linjoilla ovat muutkin vanhemmat. Kommodori Larry Hagman pitää käsittämättömänä, ettei hänen poikansa Frank osaa sen vertaa navigoida, että tietäisi koska on Iranissa tai Irakissa.
”Eihän siinä toki ole kuin yhden kirjaimen ero, mutta pitäisi senkin hevoshampaisen degenerantin tajuta missä ovat itä ja länsi. Kotiin ei ole tulemista tai ammun”, Hagman tilittää.

Read previous post:
Oikeiden uutisten puute tuo kesäjuhlille palstatilaa

(HELSINKI) Jokavuotinen kesä-heinä-elokuun uutispula antaa taas monelle kesäjuhlan järjestäjälle mahdollisuuden saada nimensä lehteen. Oikeiden uutisten puuttuessa täysin julkaisevat kaikki sanomalehdet...

Close