Sipilä lupasi kotinsa uuden taloustieteen huippuyksikön tiloiksi

0
3

lydia harper

(KEMPELE) Suomeen perustettava uusi taloustieteen huippuyksikkö sijoitetaan Lehden saamien tietojen mukaan Pohjois-Pohjanmaalle. Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) kertoo luovuttavansa perheensä Kempeleen-kodin taloustieteilijöiden käyttöön.

“Minun sydäntä lähelläni on noiden ihmisten hätä”, Sipilä sanoi.

Pääministeri Sipilän Kempeleen-kodissa toimi tätä ennen pääministeri Sipilän Kempeleen-kodin poliittisten irtopisteiden huippuyksikkö. Sen toiminta kuitenkin päätettiin jo aiemmin ajaa alas muun muassa arvopohjien erilaisuuden sekä luottamuksen kestävyyteen liittyvien epäilyjen takia.

Lehden lähteet kertovat, että sijoitusratkaisuun vaikutti myös hallituksen halu noudattaa sovittua hajauttamispolitiikkaa, jossa uusien toimipisteiden paikkoja ratkottaessa painotetaan muuttujina ensisijaisesti hevonvittua ja helvetinpersettä.

Toistaiseksi ei tiedetä, toteutuvatko huippuyksikön oheen kaavaillut uusien huippuyksilöiden perustamiset, koska Mähönen ja Iso-Joppe eivät ole tulleet yöksi kotiin.

3 lukijakirjettä

  1. perustuslakivaliokunta sanoo:

    Tällainen harkitsematon lausunto voi edesauttaa Suomen vetovoiman yllättävää kasvua ja kiinnostusta Pohjois-Pohjanmaata kohtaan. Ottaako pääministeri vastuun seurauksista? Pitäytyminen EU:n yleisellä linjalla ja sulautuminen VVM:n tapettiin on osoittautunut tehokkaaksi keinoksi välttää uusia avauksia ja muutoksia hyväksi havaitulle mutu-päätöksenteolle. Tämä kaikki on nyt uhattuna!

    (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *