Yhä useampi tarpeeksi paukuissa hyväksyäkseen Guggenheim-museon

0
4

Photo Credit: JosephAdams

(KATAJANOKKA) Tuoreen selvityksen mukaan yhä useampi Guggenheim-museon parissa työskentelevistä helsinkiläistä vaikuttajista on sopivasti pajareissa puoltaakseen rakentamispäätöstä. Tähän mennessä pössyttelyyn on käytetty 2,5 miljoonaa euroa, minkä takia idea alkaa tuntua erittäin hyvältä, ellei kenties parhaalta idealta ihmiskunnan historiassa tähän mennessä ja myös pitkälle tulevaisuuteen.

“Kelatkaa mitkä galaksit aukeaa, kun kansainvälisesti tunnetut kuvataiteilijat saapuu Suomeen seurueineen! Mieti miten hyvät möyhöt niillä tyypeillä täytyy olla”, punertavasilmäinen Janne Gallen-Kallela-Sirén perusteli mielipidettään.

“Jätkät, hallituspaikkoja kaikille! Ai saatana miten törkeen hauska läppä!” piparia hamuava Carl Gustaf Ehrnrooth kommentoi.

4 lukijakirjettä

 1. Lihatiski sanoo:

  Jokohan muuten Jorma Uotisen ja Kerkko Koskisen yhteisprojekti alkaa olla paketissa?

  (0)
 2. Alvari Hiisi sanoo:

  Joonas Neuvonen valmistelee museon suunnitteluvaiheesta elokuvaa Guggenheimspotting, joka tulee edistämään Suomi-kuvaa maailmalla unohtumattomalla tavalla.

  (0)
 3. Paula tyttö sanoo:

  Mannerheim-höyryisten touhuja. Haiskahtaa niin pahasti heprealta että Alepa-Pajunen saa ilmoittaa olevansa fantastisen tyytyväinen jos ei enempää pyydetä korvauksena siitä mitä polttouuneissa tapahtui.

  (0)
 4. Huolestunut Äiti sanoo:

  Olenko oikeassa että täällä pilvenpolttoa harjoitetaan? Ei minun mielessä ole sellaiselle tilaa, miksi kenenkään pitää tehdä mitään mikä ei ole yleisesti eli iltapäivälehdissäkin hyväksyttyä?

  (0)

Lukijakirjeitä ei vastaanoteta.