1. Jortikka Urheilun oikeusturvalautakunta aikoo ottaa myös uudelleen käsittelyyn ns. lue kommentti…

 2. sauli niinistö hei, tulin lue kommentti…

 3. Jorma Pesonen Onko palkintojenjaosta (200 rekallista arvotavaraa Ukrainan itäosista) jo lue kommentti…

Ota tästä nyt ilmainen Lehti:

15.1.2012 13:10 | Kulttuuri

Yhä useampi tarpeeksi paukuissa hyväksyäkseen Guggenheim-museon

Photo Credit: JosephAdams

(KATAJANOKKA) Tuoreen selvityksen mukaan yhä useampi Guggenheim-museon parissa työskentelevistä helsinkiläistä vaikuttajista on sopivasti pajareissa puoltaakseen rakentamispäätöstä. Tähän mennessä pössyttelyyn on käytetty 2,5 miljoonaa euroa, minkä takia idea alkaa tuntua erittäin hyvältä, ellei kenties parhaalta idealta ihmiskunnan historiassa tähän mennessä ja myös pitkälle tulevaisuuteen.

“Kelatkaa mitkä galaksit aukeaa, kun kansainvälisesti tunnetut kuvataiteilijat saapuu Suomeen seurueineen! Mieti miten hyvät möyhöt niillä tyypeillä täytyy olla”, punertavasilmäinen Janne Gallen-Kallela-Sirén perusteli mielipidettään.

“Jätkät, hallituspaikkoja kaikille! Ai saatana miten törkeen hauska läppä!” piparia hamuava Carl Gustaf Ehrnrooth kommentoi.

4 luciain ciriettä

 1. Jokohan muuten Jorma Uotisen ja Kerkko Koskisen yhteisprojekti alkaa olla paketissa?

  Thumb up 0 Thumb down 0

  Lihatiski

  15.1.2012 16:52

 2. Joonas Neuvonen valmistelee museon suunnitteluvaiheesta elokuvaa Guggenheimspotting, joka tulee edistämään Suomi-kuvaa maailmalla unohtumattomalla tavalla.

  Thumb up 0 Thumb down 0

  Alvari Hiisi

  15.1.2012 20:55

 3. Mannerheim-höyryisten touhuja. Haiskahtaa niin pahasti heprealta että Alepa-Pajunen saa ilmoittaa olevansa fantastisen tyytyväinen jos ei enempää pyydetä korvauksena siitä mitä polttouuneissa tapahtui.

  Thumb up 0 Thumb down 0

  Paula tyttö

  16.1.2012 3:38

 4. Olenko oikeassa että täällä pilvenpolttoa harjoitetaan? Ei minun mielessä ole sellaiselle tilaa, miksi kenenkään pitää tehdä mitään mikä ei ole yleisesti eli iltapäivälehdissäkin hyväksyttyä?

  Thumb up 0 Thumb down 0

  Huolestunut Äiti

  18.1.2012 13:17

Lehti också här

Lisää luettavaa Kulttuuri (Juttu 13/204)