Lehti aloittaa sisältöyhteistyön City-lehden kanssa

0
7

(RINNE) Samizdat-konserni laajentaa sisältöyhteistyötään myös ilmaisjakelulehtien suuntaan. Uusimpana Lehden yhteistyökumppanina aloitti suurimmissa kaupungeissa ilmestyvä City-lehti.

Ensimmäinen yhteistyön tulos on Cityn numerossa 19 ilmestynyt Jaana Rinteen haastattelu Henri Vähäkainusta alias Pikku G:stä. Juttunsa tausta-aineistona toimittaja on ansiokkaasti käyttänyt Lehdessä 29.8.2005 ilmestynyttä ehdottoman paikkansapitävää uutista “Keskusta nousi katu-uskottavimmaksi puolueeksi Pikku G:n myötä”.

Rinne mm. kysyy Vähäkainulta “Oletko sinä keksinyt Matti Vanhasen rap-nimen, Mc Massey Ferguson?”, johon tämä vastaa “En. En mä ole koskaan kuullutkaan Fergusonista”. Myöhemmin artikkelissa toimittaja siteeraa Lehden käyttämää ehdottoman alkuperäisasuista Pikku G:n lyriikkaa: “Seiskapäiväst oppii ja kokemus karttuu”, hän resiteeraa.

Jatkossa Lehden palveluksia aiotaan Cityssä käyttää mm. Viikon asento -sarjassa, johon ovat seuraavaksi tulossa mm. Persialainen avotaitto sekä Aina raikas 1-5-2. “Myös Cityn taustamusiikit ovat jatkossa toimituksemme tekemiä”, paljastaa Lehden product placement manager, maitovalas Keiko.

Lähitulevaisuudessa tapahtuvan konsernifuusion myötä myös Cityn nimi muutetaan City-Lehdeksi.

7 lukijakirjettä

 1. Nimetön sanoo:

  Jos tarkkoja ollaan niin uusin City-lehti on numero 10/2005 eli lokakuun City-lehti. Numero yhdeksäntoista varmaan ilmestyy 7 kuukautta joulukuun jälkeen. Jäämme innolla odottamaan kyseistä haastattelua tai skannerin ulosantia kyseisestä väitetystä jutusta.

  (0)
 2. Tosikkoko? sanoo:

  Anonyymille: Uusin City-lehti on numero 19. City ilmestyy kahdesti kuukaudessa (lukuun ottamatta takahikiä-painosta, joka ilmestyy kerran kuukaudessa).

  Lehdelle: Jos mozillan osoiteruutuun näpyttelee “lehti”, niin mihinkäs päädytään?

  (0)
 3. Ziisus sanoo:

  “lukuun ottamatta takahikiä-painosta”

  Turpakii hELLsinki-keskeinen paska.

  (0)
 4. Jiri Parma sanoo:

  City lukee Lehteä. Mutta tavoilleen uskollisena hitaasti ja alempien kädellisten käsityskyvyllä.
  Voisi se City kyllä ilmestyä harvemminkin kuin mitä se täällä Takahikiällä (yhdessä niistä) ilmestyy.

  (0)

Lukijakirjeitä ei vastaanoteta.