Kategoriat
Talous

Pauligin ja Pauligin nimikiistaan selvyys hovioikeudessa

(DOPPIO RISTRETTO) Helsingin hovioikeus on päättänyt, että Robert Paulig -yhtiö ei saa käyttää Robert Paulig -tunnusta, koska kuluttajat saattavat sekoittaa sen Paulig-tunnuksen kanssa, joka ei siis kuulu Robert Pauligille vaan Gustav Pauligille, mutta sen sijaan By Robert Paulig -nimen käytössä ei ole mitään ongelmia, sillä se ei mene sekaisin Pauligin kanssa, mutta missään nimessä ei voi sanoa The Robert Paulig Coffee Family Products, koska se vasta sekavaa olisikin, sanoo Gustav Paulig -yhtiön asianajaja, tai siis Paulig-yhtiöiden (ei Gustav eikä Robert).
”Göö!” kommentoivat asiaa tuplaespressolle hakeutuneet kuluttajat (suurin osa humanisteja).

13 vastausta aiheeseen “Pauligin ja Pauligin nimikiistaan selvyys hovioikeudessa”

En pidä tavasta, jolla humanisteja tässä uutisessa perusteetta haukutaan ja mollataan! Olemme täällä ituhippitieteen laitoksella tekemässä joukkokannetta EU:n ihmisoikeustuomioistuimeen!
Senkin saastaiset fasistisiat!!

Tähän löytyy ihan looginen selitys kvanttimekaniikasta. Sana ’paulig’ tarkoittaa suomeksi ’paulimainen’, eli selvästi liittyy edesmenneeseen Pauli-nimiseen saksalaiseen fyysikkoon. Paulin kieltosäännön mukaan kahdella fermionilla ei voi olla systeemissä samat kvanttiluvut, kun taas bosoneita voi olla samassa kvanttitilassa mielin määrin. Robert ja Gustav ovat selvästi fermioneita, ja niistä kondensaatin (eli sopuisan firman) muodostuminen ei onnistu kovin helposti. Asiaan liittyy myös kirjeenvaihtoperiaate (correspondence principle), ja täsmällinen matemaattinen notaatio vaatii hiilihangon näköisen symbolin käyttöä.

No nyt pomppas! En juo enää ikinä kahvia vaan kuravelliä ryystän! Hävetkää!

Saako Tarja Halonen käyttää ”Presidentti” arvoaan, vai kuuluuko sekin Gustaville?

Hovioikeus tässä vaan yrittää opettaa Ruubärtille sitä vanhan kansan perimätietoa, että ”suku on pahin”.

Koska G tulee ennen R:ää aakkosissa, on selvää, että Gustav Pauligilla on luontainen etuoikeus liikenimeen.
Gyöö, kommentoivat unkarilaiset humanistit uutista.

Jos tämä piilomainonta loppuu heti, lähetän silmäpuoli-Moshen asialle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
1990-luvun Jari Sarasvuo häpeää 2000-luvun Jari Sarasvuota

(TUNKIO) Hyvät, pahat ja rumat -ohjelman toimittaja Jari Sarasvuo (1992-1995) haluaa pyytää anteeksi toimitusjohtaja Jari Sarasvuon (2000-) purkausta Aamulehden nettisivuilla....

Close