Ylen uusi sovellus antaa keskustalaisten käyttäjien valita uutisaiheet

0
9

uusi-kepuvahti

(PASILA) Yle esitteli perjantaina uuden älypuhelinsovelluksen, jota käyttämällä keskustan jäsenet voivat valita Ylen uutisissa kerrottavat aiheet.

“Intuitiivisen käyttöliittymän ansiosta esimerkiksi pääministeri Juha Sipilä (kesk.) voi helposti pitkän työviikon päätteeksi valita mieluisensa painotukset Ylen uutisille”, päätoimittaja Atte Jääskeläinen kertoo.

Ensimmäisenä sovelluksen otti käyttöön juuri päätoimittaja Jääskeläinen. Hänen kokemuksensa ovat yhden viikonlopun jälkeen myönteisiä.

“Tämä selventää mukavasti julkisuudessa ollutta epäselvyyttä siitä, määrääkö pääministeri vai päätoimittaja linjan, jonka mukaan pääministerille ei saa esittää kiusallisia kysymyksiä.”

9 lukijakirjettä

 1. Arvid Järnefeldt sanoo:

  Kansalaisille pitäisi luoda kullekin mieltymysten mukainen profiili niin että ei tule ikäviä uutisia eikä vääriä mielipiteitä. Voima-lehti olisi hyvä prototyyppi, tosin MV-lehden profiili on vielä terävämpi. Lehti on ansioitunut paavi-jutuilla, mutta läpi paistaa Tampereen Yliopiston muinaiset tiedotusalan opinnot.

  (4)
 2. Sosialistisen Oikeudenmukaisuuden Soturi sanoo:

  Saisko pliis vähän kokoomuspilkkaa välillä kun riistoporvari on tässä voim.. eiku lehti-lehdessä päässyt viime aikoina lellikin asemaan?

  (2)
  • Porvarillisen sorron vastarintasoturi sanoo:

   Tässä maassa ei jumalauta nykyään pilkata kokoomusta eikä Mannerheimia tai laitetaan pää pölkylle!
   Ei ainakaan lehdistössä tai Ylessä, jotka ovat kuulemma ubertasapuolisia ja puolueettomia meedioita, jotka kertovat vain Totuuden.

   (0)
 3. Arvid Lindh sanoo:

  Kyllä suomalaiset päättäjät pitää jättää rauhaan perhesyistä, ja lisää lokaa ulkomaisten poliitikkojen niskaan!

  (1)
 4. viljami sanoo:

  Ei viddu mage :DDDD sä servasid sen kepun:DDDD 5/5

  t:wiljam-goriander von anti-guggenheim-vihemmistoliitto

  (1)
 5. diktatuurin varjoissa sanoo:

  Kokeilevat rajojaan koko ajan – mennäkseen kansan alistamisessa vielä pidemmälle – pitäkää edes niistä tasa-arvon rippeistä kiinni, joka vielä on jäljellä.

  (0)
 6. Kempeleen Kempeleen Kempele!!!! sanoo:

  Rakas Atte,

  Enhän minä nyt MILLÄÄN voi kestää, että kansalaisilta tulee mulle K-I-R-O-S-A-N-O-J-A sähköpostilla!!! Aatteleppa omalle kohalle! Ylen toiminta muuttuu 1.12.2016 lähtien niin, että kaikilla kanavilla esitetään vuoden 1978 presidentinvaalien ääntenlaskentaa aina vuoteen 2035, jolloin minä, sukulaiseni ja omaisuutemme on autuaammilla Bahamasaarten mailla.

  t. Juhasi

  (0)
 7. Kaskelot B. Hummer sanoo:

  Päätoimittajan Share of Voice on 100% kaikesta Suomessa tänään uutisoidusta. Ylivertainen sisällöntuottaja ja paras journalisti, siksi kai myös päätoimittaja. Lisää lestadiolaisia radiokanavia!

  (-1)
 8. Matti voipio sanoo:

  Olenkin jo odottanut sitä että jääviysongelmaa käsiteltäisiin rehellisesti, suku ja uskonveljet( sisarista ei niin väliä) mukaan lukien?

  (-1)

Lukijakirjeitä ei vastaanoteta.