Kategoriat
Kotimaa Politiikka Talous

Ministeri Toivakka: en ole ollut operatiivisessa vastuussa lapsistani

(BELGIA) Ulkomaankauppaministeri Lenita Toivakka (kok.) kiistää edelleen, että olisi millään tavalla vastuussa lapsistaan. Hän kehottaa kysymään asiasta tarkemmin mieheltään.
”Olen jo aiemmin kertonut, että lapsemme on hankittu operatiivisen johdon toimivallan puitteissa ja toimitusjohtajan toimesta. Itse en ole ollut niitä käsittelemässä ja tulin niistä tietoiseksi vasta mediassa olleiden tietojen jälkeen”, hän muistuttaa.
Seura-lehti kertoi aiemmin, että Toivakka omistaa yhdessä lastensa ja miehensä kanssa yhtiön, joka on osaomistajana verosuunnittelua varten perustetussa belgialaisyhtiössä. Yhtiöiden kautta voidaan kiertää merkittävä määrä Suomen veroja, jos omistusketjun toisessa päässä oleva mikkeliläisen kauppakeskuksen osa myydään. Toivakan oman kertoman mukaan sitä on jo yritettykin myydä, mutta kauppa on jäänyt toteutumatta.
Julkisuudessa on esitetty syytöksiä, joiden mukaan Toivakan lapset ovat kuuluneet hänen valvottavikseen ja siksi hänen olisi hyvä olla perillä siitä, millaisien yhtiöiden omistajiksi heidät merkitään. Hän kuitenkin itse on korostanut, ettei ole aktiivisesti osallistunut lasten asioihin.
”Lapset hankittiin siinä tilanteessa, kun oli suunnitelmia, että myisimme jossain vaiheessa kauppakeskuksen ulkomaisille sijoittajille. Se oli vain varautumista siihen, jos tämä kauppa olisi toteutunut”, ministeri kertoo.

5 vastausta aiheeseen “Ministeri Toivakka: en ole ollut operatiivisessa vastuussa lapsistani”

Munista pitäs hirttää tuallaset herran ketkut saattana! Köyhää rehellistä kansaa taas kokoomus porvari riistää!!111 Kyä ainoa oikea veron kierto on meinaan meijäm maan siirto virman pikku järjestelyt ja viron viina ralli kjehkjeh=))=))))

Harrastanhan se minäkin verosuunnittelua, tippa kerrallaan. Ketä nyt yksi tippa haittaisi?

No nythän on niin, että Toivakan perheen hallituksen puheenjohtaja ei ollut ilmoittanut Lenitalle näistä lapsista vaan oli hankkinut ne ministerin tietämättä. Se, että Lenita on perheen jäsen ei tarkoita että hän aktiivisesti osallistui lasten tekemiseen. Päin vastoin; hän makasi jalat ristissä ja ajatteli fuusion etuja. Synnytyksessä taas mielen täytti urkeneva ura kokoomuksessa ja ulkomaankaupan haasteet.

On epäselvää mikä taho järjesti stybin lynkkaamisen puoluekokouksessa, Isiksen osuus, ehkä merkittävä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Paikallinen abiturientti kirjoitti ylioppilasaineen elämänsä rohkeimmasta teosta – sisältö yllätti ylioppilaslautakunnan

otavanopisto (LYSEONLYSEONLYSEO) Paikallisen lukion abiturientin Sahti Karjalaisen valinta äidinkielen ylioppilasaineen otsikoksi oli "Elämäni rohkein teko". Kahdella voileivällä, energiajuomatölkillä ja valheellisella...

Close