Kategoriat
Kulttuuri

Onko Tarzanin lukeminen radiossa oikein – keskustele! Jossain vittu muualla!

tarzanCreative Commons License NaveeN K
(WEISMÜLLER) Ylen radiokanavalla luetaan lähikuukausina kannesta kanteen Edgar Rice Burroughsin vuonna 1912 julkaisema ”Tarzan, apinain kuningas”. Ylen päätös on kuohuttanut, kauhistuttanut, suututtanut ja sanoinko jo  että kuohuttanut vaikka ketä!
”Susikoira Roi -kirjoja ei ole luettu radiossa. Kyllä suomalaiseen kulttuuriperintöön kuuluvat kirjat pitäisi lukea ensin kaikki, ennen kuin voidaan lukea mitään muuta. En minä niitä suomalaiseen kulttuuriperintöön kuuluvia kirjoja luettuina kuuntelisi, mutta kyllä ne lukea pitäisi”, summaa joku tyyppi internetissä.
Monet muut näkevät Tarzanin lukemisen jopa uhkana suomalaiselle kulttuurille. Koska se nyt vaan on uhka suomalaiselle kulttuurille, miksei olisi.
”Tällainen tarzanisaatio, jota Yle koko ajan harjoittaa tuhoa maamme! Suomalaisten rahoilla maksettuun radioon kuuluvat vain muumit!”, toteaa joku tyyppi, varmaan eri kuin se edellinen. Muitakin mielipiteitä ihmisillä oli, mutten kaikkia niitä seitsemää jaksa nyt referoida, kun näistäkin jo juttu irtosi.
Keskustele! Onko sinulla asiasta mielipide? Mitäpä jos tunget sen perseeseesi?

3 vastausta aiheeseen “Onko Tarzanin lukeminen radiossa oikein – keskustele! Jossain vittu muualla!”

Näkisin että ylen kuuluisi kyllä kanavillaan tarzanin seikkailujen sijaan lukea ääneen Kalevalaa, paitsi silloin kun se aikoo lukea Kalevalaa jolloin sen pitäisi lukea ääneen puhelinluetteloa, paitsi silloin kun se aikoo lukea puhelinluetteloa jolloin sen pitäisi lukea Juuri Sitä Mitä Minä Juuri Nyt Haluan. Mutta koska haluan kuulla Sitä Samaa Paskaa Mitä Kaupallisillakin Kanavilla Kuulee, koen verorahojani väärinkäytetyn jos saan mitä haluan, tai jos en saa.

Haluaisin kyllä kuulla radiosta kun Paavo Väyrynen lukee koko Dostojevskin tuotannon kolmessa päivässä ääneen.

Moi Juhani 🙂
Esittelen meidän ruotsalaisia muotituotteita julkkiksille ja merkittävimmille bloggaajille.
Koska tyylisi sopii yhteen tuotemerkkimme kanssa, haluaiimme sinun testaavan paria.
Meilaa minulle niin lähetän lisätietoja.
Hauskaa päivänjatkoa!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Falunin MM-hiihdot alkoivat ihanasti norjalaisten voitoilla ja menestyksellä

Timo Newton-Syms (FALUKORV) Hiihdon MM-kisat Ruotsin Falunissa alkoivat torstaina odotetusti Norjan d-maajoukkueen suurmenestyksellä. Kaikilla oli mukavaa, aurinko paistoi ja Petter...

Close