Kategoriat
Kotimaa

Perussuomalaiset nuoret: islam

(JERUSALEM) Perussuomalaiset nuoret vastustavat moniavioisuudesta keskustelemista, koska islam. Nuorisojärjestö toteaa tiedotteessaan, ettei avioliittolainsäädäntöä ole syytä muuttaa ikinä, koska nykyinen laisäädäntö vastaa hyvin järjestön arvomaailmaa, ja täytyy muistaa että islam.
Vihreät nuoret esitti aikaisemmin, että moniavioisuudestakin tulisi keskustella. Perussuomalaisten nuorten puheenjohtaja Simon Elo näkee ehdotuksen osana yleisempää kehitystä länsimaissa.
”Monet lainsäädäntöön ehdotetut muutokset Suomessakin tähtäävät siihen, että aikuiset ihmiset saisivat keskenään itse päättää, kenen kanssa ja miten haluavat elää. Perussuomalaiset puolueena ja nuorten oma järjestö ovat johdonmukaisesti vastustaneet tätä ja olemmekin muun muassa ottaneet voimakkaasti kantaa uskonvapauslakia vastaan. Mainitsinko jo että islam?
Elo on huolissaan myös siitä, miten islam olisi se, jos samaa sukupuolta olevia pareja koskisi sama lainsäädäntö kuin perussuomalaisia pareja. Järjestö korostaakin, että paras tapa välttyä uskonnolliselta fanatismilta on pitäytyä orjallisesti pyhien kirjoitusten määräämissä elämäntavoissa.
”Islam”, hän muistuttaa.

16 vastausta aiheeseen “Perussuomalaiset nuoret: islam”

Hyvä. Itse olen onnistunut välttämään kaiken maailman islamin kun en juo muuta kuin olutta enää.

Plaagiaatti!
Muistuttaisin vielä että tilastot punaviherstalinismi islam islam raiskaus.

Persut ovat kiihkoilijoita kritisoidessaan kiihkoilijoita? Vihervasurit ovat loogisia ”suvaitessaan” rikollisia?

Ja sitä paitsi Oslon räjähdys, islam, tero, risto ja muhametinkuva, islam. Lippalakkeja hedelmille.

Se on aika erikoista että persut ja erityisesti kristilliset vastustavat moniavioisuutta vedoten Raamattuun, vaikka Raamatussa hyväksytään moniavioisuus (ja avioliiton ulkopuoliset suhteet miehillä).

Hei kato äiti ku mä osoitan sormella: Islamofoobikot, islamofoobikot!!
Miksei noi tyhmät osaa keskustella järkevästi meijän kaa?
Miks ne ei tajua, että me halutaan vaan jutella vaiks me sanotaanki, että sellanen laki pitäs olla?

Muutenkin tuntuu että ne islamistit on vaan olemassa sitä varten että ne tulee tänne ja vie meidän naiset. Niin jos sallitaan moniavioisuus niin riittää että SE tulee tänne ja vie meidän kaikki naiset. Kelle sit leuhuutan korollan uusia vunderpaumeja, kysyn vaan.
P.S. Työpaikat voitte kyllä pitää

Ihan oikeasti näitä kommentteja taitaa olla vaan persut täällä kirjoittelemassa? Jos joku vie työpaikat, naiset ja lapset niin ei se ole ulkomaalaiset tai islam. Yritykset vievät työpaikat muihin maihin koska halvempi työvoima. Yleensä näissä paikoissa on aika epäeettiset olosuhteet, työntekijät raatavat mitättömillä palkoilla melkein koko päivän että saisivat edes päivän ruuan ja mitä sekin on, pelkkää riisiä? Ja jos ulkomaalainen mies vie suomalaisen naisen niin sehän on vain suomalaisen miehen vika kun ei kelpaa. On naisillakin oma tahto (ja sielu!) jolla voivat päättää.

Minulla on kompromissiehdotus: moniavioisuuden sallivaan lakiin lisätään pykälä, joka velvoittaa Miss Suomen sekä kaikkien lukioiden näteimmät tyttöoppilaat menemään naimisiin lähimmän persun kanssa. Persusta ei myöskään saa avioeroa. Luulisi sen kelpaavan sitten myös persunuorille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Jumala perui Helsingin Sanomien ja Kalevan tilaukset

(LUMIJOKI) Kristittyjen Jumala on julkisesti ilmoittanut katkaisevansa kaikkien niiden sanomalehtien tilaukset, joissa kerrotaan lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä Jumalaa palvovissa lahkoissa. Jumalan...

Close