Kategoriat
Kotimaa

Jumala sormeili vaalikoneen tulosta

(X86) Kristittyjen Jumala on ilmoittanut sotkeneensa Vapaa-ajattelijoiden vaalikoneen tulokset. Jumala kertoo muuttaneensa vastauksia niin, että 21 prosenttia vastaajista näyttää haluavan kreationismia opetettavan biologian tunneilla.
”Todellisuudessa tietenkin kaikki ymmärtävät omnipotentin meitsin luoneen maailman, mutta näyttäisihän se nyt aika Pohjois-Korealta ja vähän helvetin nololta – anteeksi kielenkäyttöni – jos kaikki olisivat samaa mieltä asiasta. Niinpä päätin korjailla tuloksia hieman uskottavamman näköiseksi”, Jumala sanoo.
Kyseessä on poikkeustapaus, sillä maailmankaikkeuden luomisen jälkeen Jumala vannoo pidättäytyneensä interventionismista, ellei Brigitte Bardot’ta ja viipaloitua leipää oteta lukuun.
”Esimerkiksi kristillisdemokraattinen puolue on ihan selvästi evoluution tuotos, sillä meitsi ei tuollaista päästäisi käsistään”, Jumala sanoo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kampanja haastaa vallitsevan homoilukulttuurin

(MOOS. KIRJA) Herätyskristillisten järjestöt organisoivat Älä alistu! -kampanjan vastaiskuna Suomessa vallitsevalle nuorisohomoilukulttuurin alennustilalle. Kampanjassa halutaan kiinnittää huomio siihen, että suomalainen...

Close