Kategoriat
Kotimaa

Jumala kyllästymässä kissanpentujen tappamiseen

(ELYSIUM) Kunnanvaltuutettu, kristittyjen [search]Jumala[/search] harkitsee luopuvansa käytännöstä, jossa hän rankaisee ihmiskuntaa pahoista teoista surmaamalla viattomia kissanpentuja.
”Se alkoi ihan hauskana läppänä – joka kerta kun masturboit, Jumala tappaa kissanpennun – mutta homma on päässyt käsistä. Jengi vaatii, että mun pitäisi hukuttaa mirrejä suunnilleen tuhat sekunnissa”, turhautunut Jumala tilittää.
”Kattokaa nyt näitä: joka kerta kun ostat maitoa, Jumala tappaa kissanpennun; joka kerta kun äänestät vihreitä, Jumala tappaa kissanpennun; joka kerta kun tapat kissanpennun, Jumala tappaa kissanpennun. Ei ole enää hauskaa kenenkään mielestä tämä”, hän jatkaa.
Jumala aikoo esittää kunnanvaltuuston seuraavassa kokouksessa vaihtoehtoiseksi rangaistukseksi saiputtamista.

11 vastausta aiheeseen “Jumala kyllästymässä kissanpentujen tappamiseen”

Kun tapat kissanpennun, ateisti tappaa jumalan. Miltäs sitten pyytelet tekoasi anteeksi, ja mikä paikka on kuoleman jälkeen enää jäljellä?

”Ei ole enää hauskaa kenenkään mielestä tämä”
Nyt voisi oikeasti lopettaa Pasilan tapittamisen siellä toimituksessa, sen lauserakenteet valuvat jo tekstin puolella. Plus se on tylsä ja huono sarja.

Ensin kaikkivaltias jumala oli suunnitellut tappaa lakimiehiä, mutta ne pirut ovatkin paholaisen heiniä ja oli pakko tyytyä toiseksi parhaaseen vaihtoehtoon.

Ai tämä oli jokin Pasila vitsi, luulin että vain paska uutinen. Pasilassa ei ole mitään hauskaa, karmea betoni helvetti täynnä pummeja ja muita humanisti opiskelijoita.

Höpöhöpö tuo mikään ”Pasilan lauserakenne” ole. Markus Kajo on ennen Pasilaa kirjoittanut useita kirjoja tuolla Repomies-tyylillä. Eli todellisuudessahan Pasila on velkaa Kajolle. Tosin Pasilassa tuo on viety asteen pitemmälle, kun Kajo käyttää tuota vain paikoitellen.

Ja Aspergerin-syndroomaiset ovat käyttäneet pöljiä rakenteita jo ennen Kajoa. Siispä Kajo on velkaa itselleen ja muille pässeille.

Kylä meijän Pasila on tapana masdurpoida aika usein, muttei se kaj o siit mittä kenellekkä velkaa, vai onko? Kissanpentuja se on kötistännä nuoruuvesa, muttei ne rauhan yhistykseskä sitä pahaks oo panna. Saippuast Pasila on huonoi kokemuksii.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Jeesus kritisoi kauppojen aukioloaikoja

(VALHALLA) Vapahtajamme Jeesus Kristus on kritisoinut voimakkain sanoin suomalaisten kauppojen aukioloaikoja. Syntiemme takia ristillä kuolleen jumalolennon mielestä järjestelmää tulisi yksinkertaistaa...

Close