Kategoriat
Kotimaa

Suuren Cthulhun pukuloiste häikäisi

(ARKHAM) Linnan juhlien vaikuttavin ilmestys tähän mennessä on epäilemättä ollut suuri muinainen [search]Cthulhu[/search], joka ilmestyi paikalle ulottuvuuksien välisestä repeämästä. Järjenvastaisissa väreissä irvokkaasti kimaltanut ikiaikainen jumalolento tuhosi ensi töikseen Presidentinlinnan, eteläisen Helsingin ja nielaisi lopulta koko Suomen ikuiseen kadotukseen.
Ennen Cthulhua illan pukusuosikit olivat olleet työväenluokan laskimovereen pukeutunut valtiovarainministeri [search]Jyrki Katainen[/search] (kok), yhdessä Musti-puolisonsa kanssa esiintynyt kansanedustaja [search]Pentti Oinonen[/search] (ps) sekä [search]Lisa Sounio[/search], jolla ei saatana mikä Mannerheim sillä on kolttuun printattuna?
Lehti seuraa tilanteen kehittymistä.

2 vastausta aiheeseen “Suuren Cthulhun pukuloiste häikäisi”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *