Kategoriat
Tiede Ulkomaat

Putin löysi Higgsin hiukkasen

(SVEITSI) Venäjän pääministeri [search]Vladimir Putin[/search] on hetki sitten löytänyt Higgsin hiukkasen. Valtiovierailulla ollut paidaton Putin kiihdytti käsipelillä protonisuihkut 7 teraelektronivolttiin ja törmäytti ne yhteen, jolloin fyysikoiden kauan kaipailema Higgsin bosoni tuli näkyville. Toisin kuin tutkijat olivat ennustaneet, hiukkanen ei suinkaan hajonnut heikon vuorovaikutuksen välittäjäbosoneihin, vaan jäi keskustelemaan pääministerin kanssa Venäjän arojen karusta kauneudesta.
Samaan aikaan Putin kalasti toisella kädellään aikamoisen affenen roikaleen ja ampui kolmannella kädellään nukutusnuolen, joka tainnutti tutkijaryhmää päin hyökänneen siperiantiikeri-jääkarhu-liberaali-hybridin. Seuraavaksi pääministeri aikoo tiettävästi keskustella tiedotusvälineiden kanssa siitä, mitä propaganda on ja miltä se maistuu borssin ohessa.

18 vastausta aiheeseen “Putin löysi Higgsin hiukkasen”

Rakenteilla oleva PeV-luokan hiukkaskiihdytin lyö valmistuttuaan laudalta kaikki muut maailman hiukkaskiihdyttimet.

Paavo vastaa 10:ä ryssää joten sen karjaisu kantaa Vadivostokkiin asti ja matkallaan sen karjaisu tiputtaa venäjän lehdet puista ja kaataa kaikki neuvostoaikana rakennetut talot alas. Paavon Itämetriputki rakentuu nopeammin kuin Putinin putki, joten siihen mennessä kun ryssät on saanu rakennettua oman putkensa Saksaan, niin Paavon kaasuputki on jo rakennettu Afrikan länsirannikolle. Paavo ajoi ajokorttinsakkin nopeammin kuin Putin ajoi F1:llä yhden ratakierroksen! Suomen kansa laulaa jo Paavon säveltämää oopperaa ennenkuin Putin saa oman lastenlaulunsa valmiiksi.

Hänen taivaallinen korkeutensa kävi myös golfaamassa. Tuloksena 18 kpl hole-in-onea, ja yhdestä löytyi jopa öljyä!

”Liberaali ja fasisti ovat Venäjällä synonyymeja.”
Niinhän ne ovat täälläkin.

´ “Liberaali ja fasisti ovat Venäjällä synonyymeja.”
Niinhän ne ovat täälläkin. ´
Ei ole. Täällä se on tasan päinvastoin.

Pyydän anteeksi puuttumistani aiheen sivusta henkilön nikkiin, mutta eikö ’Suuri pelottava vapaamielinen Vihreä’ sisällä ainakin kolme oksymoronia?
-voihan se silti tai juuri siksi olla hyvä nikki.

Tämäkin oli manipuloitu uutinen. Todellisuudessa Venäjän homot tekivät netissä Putinia kiusatakseen samanaikaisesti 10^12 virtuaalista volttia eli eVolttia, ja tuloksena syntyi virtuaalinen Hunksin bosoni .ru-domainiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Teatterin syksy nojaa klassikoihin

[powerpress] Ääni-Lehdessä kuultavat jutut on kaikki julkaistu Aikakaus-Lehdissä, eli jos haluatte korvilla lukemisen sijaan lukea ne silmillänne (…), ei muuta...

Close