Kategoriat
Äänilehti

Munanjatke-mainos

[powerpress]
Ääni-Lehdessä kuultavat jutut on kaikki julkaistu Aikakaus-Lehdissä, eli jos haluatte korvilla lukemisen sijaan lukea ne silmillänne (…), ei muuta kuin tilaussivulle hus tai sitten irtonumero Akateemisesta Kirjakaupasta kotiin.

9 vastausta aiheeseen “Munanjatke-mainos”

Odotin että tämä olisi ollut vitsailua kerjäämisestä, joka olisi ollut tekninen versio rahan keruusa.

Lehti on viime viikkoina aloittanut kunnianhimoisen kokeilun, miten paskaksi verkkojulkaisun sisällön voi muuttaa ennen kuin lukijat lopullisesti kaikkoavat.
Onnea valitsemallanne tiellä.

Samaa vikaa, rss:llä seuraan ja aina iloissaan tulee klikattua – kunnes huomaa että on vain äänilehti eikä lehtilehti. Jos ei muuta, niin tägittäkää nämä audioversiot erikseen, tai laittakaa ne erilliseen syötteeseen…

Yäk, en kuuntele. Sitäpaitti ainoa luettava näillä sivuilla on nykyään lukijoiden kommentit. Ihan paskoja nekin. Niinkö nyt vaikka tämä. Mitäs jos lukisitte nämä kommentitkin ääneen? Loppuis nääki.

Minä puolestani vaadin toimintoa, jolla myös kommentoinnin voi suorittaa audiona. Ohoh, olipas nopeaa toimintaa, kiitos. Tämähän onnistuu jo nyt, laitankin loput audiona ja muutenkin aina tästä eteenpäin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Ilkka Malmberg

[powerpress] Ääni-Lehdessä kuultavat jutut on kaikki julkaistu Aikakaus-Lehdissä, eli jos haluatte korvilla lukemisen sijaan lukea ne silmillänne (…), ei muuta...

Close