Kategoriat
Kotimaa

Myös Lehdelle tarjottiin rahaa Ahtisaari-tiedoista

(XXXL) Presidentti [search term=”Martti Ahtisaari”]Martti Ahtisaaren[/search] entinen lehdistövastaava Jussi Lähde ei ole ainoa taho, jolle on tarjottu maksua Ahtisaareen liittyvistä ikävistä salaisuuksista. Tuntematon miesääni tarjosi myös Lehden toimitukselle mittavia rahasummia tällaisista tiedoista.
Lehden haluttiin paljastavan muun muassa, että Ahtisaari on ahne Nato-haukka, jolle ei vittu ikinä olisi pitänyt antaa mitään Nobelia tai sen puoleen muutakaan palkintoa. Lisäksi Lehdelle tarjottiin kuusinumeroinen summa Yhdysvaltain dollareita, jos Lehti voisi julkisesti paljastaa Ahtisaaren olevan lihava. Lehden toimitus päätti puhelun – kuten kaikki muutkin puhelut – lyhyesti, kiivaasti ja isänmaallisesti.

3 vastausta aiheeseen “Myös Lehdelle tarjottiin rahaa Ahtisaari-tiedoista”

Perussuomalaiset huomauttavat otettuaan selvää mitä muut ovat keksineet, että vain isänmaalliset veronkorotukset, isänmaalliset etujen leikkaukset, isänmaalliset potkut ylimääräisille sairaanhoitajille, isänmaallinen vaippojen vaihtaminen vain kerran päivässä vanhuksille ja tietenkin isänmaallinen palkankorotus Soinille voivat nostaa Suomen nykyisestä monikulttuurisesta ateismipainajaisesta, on nimittäin käynyt ilmi että olemme enää maailman kolmanneksi paras maa asua.

Kyllä lämmitti mieltä lukea lehdestä näin Isänmaallista suoraselkäisyyttä osoittava artikkeli.
Artikkelista ilahtuneena tuli mieleeni; -ettekö ostaisi koko toimitukselle hienot leijonavaakunalla varustetut vyöt? Jäi muutaman vuoden takaisista Isänmaallisista hankkeistani niitä joku laatikollinen komeron nurkkaan. Voisin myydä edullisesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Suomi toivoo Victorian ja Danielin panevan Lahdessa

(LAHTIS) Koko Suomi odottaa malttamattomana Ruotsin vastanaineen kruununprinsessaparin Victorian ja Danielin saapumista maahamme. Edelleen umpirakastuneilta ja ah, ah niin ihanilta...

Close