Terroristi pidätettiin epäiltynä Idolsiin osallistumisesta

0
2

(KÄNÄDÄ) Kanadan poliisi on pidättänyt miehen epäiltynä Canadian Idol -ohjelmaan osallistumisesta. Poliisin mukaan 28-vuotiaalla miehellä on taustaa myös muunlaisesta terrorismista kuten lukuisiin tanssikilpailuihin, Kanadan Talent-ohjelmaan sekä paikalliseen Diili-ohjelmaan osallistumisesta.

Poliisin mukaan mieheltä löytyi rutiinietsinnässä selkeästi Canadian Idol -ohjelmaan viittaavia tarvikkeita kuten selkään kiinnitettävä esiintymisnumero, nauhureita sekä Adam Lambertilta apinoitu vaatekerta. Miehen kerrotaan myös saaneen tanssi- ja esiintymiskoulutusta ulkomailla.

Terroristin pidätyksellä estimme todennäköisesti lukuisten ihmisten kuoleman akuuttiin myötähäpeään“, totesi Kanadan poliisijohtaja Pierre Bourdeaux tiedotustilaisuudessa torstaina.

Kanadan jyrkkien tosi-tv-lakien myötä miestä uhkaa karkotus Suomeen, joka on Kanadan poliisin mukaan ainoa maa, jossa tosi-tv-ohjelmia vielä katsotaan.

2 lukijakirjettä

  1. Paluuviite: Nimetön

Lukijakirjeitä ei vastaanoteta.