Kategoriat
Urheilu

Yli puolet suomalaisista uskoo yhä, että Suomi selviää jääkiekon MM-kisojen mitaliotteluihin

(PESSI) Yli puolet suomalaisista uskoo yhä, että Suomi selviää jääkiekon MM-kisojen mitaliotteluihin, vaikka kiekkoasiantuntijoiden mukaan usko ei vaikuta asiaan tai toisto tee urheilujournalismista uskottavampaa.
Urheiluanalyytikko Jorma Ylä-Mummo muistuttaa, että Ruotsi voitti jo Saksan pronssiottelussa eikä Suomi ole myöskään Tsekin ja Venäjän kanssa pelaamassa finaalissa.
”Jääkiekon osalta meidän kannattaa vain muistella vuotta 1995. Sen sijaan, kuka tietää, Suomihan voi vaikka menestyä tulevissa jalkapallon MM-kisoissa aina finaaliin saakka”, Ylä-Mummo sanoo auktoriteetin hyllyessä vyötäröllä.

17 vastausta aiheeseen “Yli puolet suomalaisista uskoo yhä, että Suomi selviää jääkiekon MM-kisojen mitaliotteluihin”

ehdotukseni lehden toimitukselle.
jo pitkän aikaan kentällä on liikkunut sana, että lehden taso on kovassa laskussa. voisiko kenties olla mahdollista, että vakinaisten toimittajien paskat kirjoitukset korvattaisiin huomattavasti pätevämpien kansalaisjournalistien kirjoituksilla?
oikeasti varmaan tuhannes uutinen jääkiekosta? eihän sellaista paskaa muutenkaan katso kuin afrikan juutalaiset.

Toivottavasti joukkue pääsi loppuotteluun edes katsomon puolelle. Kun liiga taas alkaa joskus syksyllä, niin joukkio olisi varminta lähettää Bogotaan seuraamaan skurtan Etelä-Amerikan mestaruusturnausta.

Dzöörnälistik integriti iis rikoold foor in tis houpfuli temporääri steit of prouzääik diklain, kirjoittaisi Kekkonen Vatikaanin kryptan eteiskahvilassa hiihtohousujensa etutaskusta ottamansa Web 2.0:n kanteen.

Ottaa päähän. Taas joutuu suomalainen veronmaksaja maksumieheksi ja muut pääsee pälkähästä. Sapettaa… Minä syytän maalivahtia.

Minä rakastaak teidät lehti! Se on paras mikä olen lukea! Tilata teidän lehtemme, muta ei tullut kauan aikaa.

Minäpä uskon vielä että päästään euroviisujen finaaliin!

Kyllä tässä maassa pitää olla jokaisella uskonvapaus uskoa jääkiekosta ihan mitä itse haluaa. Tästä voisi jo saada aikaan ensimmäisen syytteen jääkiekonpilkasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Paikallinen abiturientti kirjoitti 11 improbaturia ja yhden approbaturin

(KITEE) Kiteeläinen Sepe Vaan teki kevään yo-kirjoituksissa historiaa kirjoittamalla 11 improbaturia ja yhden approbaturin. Vastaavaan ei ole yltänyt tätä ennen...

Close