Kategoriat
Talous

Applen uutuustuote parantaa syövän

(CUPERTINO) Applen uutuustuote on syöpälääke. Väistyvä toimitusjohtaja Steve Jobs yllätti koko maailman median kertomalla, että tablet-tietokoneen sijaan yhtiö on keksinyt kaikkiin mahdollisiin syöpiin tehoavan ihmelääkkeen.
Tapausta kommentoitiin kiivaasti niin perinteisessä kuin uudessakin mediassa. ”Mitä vittua? Eihän siihen saa ladattua edes Ocarinaa!” teknologiabloggaaja Han Solo kirjoitti.
Yhtiön pörssikurssi romahti välittömästi julkistuksen jälkeen.

12 vastausta aiheeseen “Applen uutuustuote parantaa syövän”

Ollaanpa tarkkana sen nettisanakirjan kanssa. Todellisuudessa Apple julkisti horoskooppeja varten suunnitellun tablet-tietokoneen ja siinä yhteydessä Jobs mainitsi että hänen oma horoskooppimerkkinsä on rapu.
Ajoitus juuri ennen Nokian tulosjulkistusta on todella hyvä, sillä Nokialla ei ole tarjolla edes maksullista horoskooppipalvelua missään maailmankolkassa.

Minä tiesin sen. Steve Jobs on maailman paras ihminen!
Nyt minun pitää enää hankkia jokin syöpä ja voin käyttää tätä uutuustuotetta. Aloitinkin juuri tupakanpolton ja häin töitä Olkiluodosta, suosittelen samaa kaikille!
Täältä tullaan, täydellinen elämä! Kiitos, kiitos, kiitos!

Omena päivässä ehhket parantaa syövän ja säästää rahat, nämä mädät omenat ovat sitten eri asia.

Ihmiskunta on Maa-planeetan syöpä. Applen uusi juttu on siis uudenlaista hermokaasua, ihmissyöntiä harrastava nanorobottiarmeija, tai Veski Loirun kalsarit. Näf.

Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimea (Finnish Medicines Agency) (ent. Lääkelaitos) varoittaa, että valmistukseen liittyvistä laadunvarmistustoimenpiteistä huolimatta on mahdollista, että myyntiin vapautuu tabletti, joka ei vastaa sille asetettuja laatuvaatimuksia tai jonka pakkausmerkinnät poikkeavat edellytyksestä.
Epäillessäsi tuotevirhettä käänny apteekkisi puoleen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Tigerin elin palasi kotiin

(U.S. OPEN) Kohu-golfaaja Tiger Woodsin elin on palannut pariskunnan yhteiseen kotiin, kertoo joku yhdysvaltalainen viihdeblogi sikäli, kun meillä nyt osataan...

Close