Kategoriat
Kotimaa Sähkeet

Penistäsi imevä lääkäri vakuuttaa tutkimuksen olevan tavanomaista

Penistäsi parhaillaan äänekkäästi lutkuttava lääkäri vakuuttaa kyseessä olevan aivan normaalin operaation, joka tehdään kaikille ikäluokkasi miehille. ”Teen tässä tavanomaista tutkimusta”, hän sanoi kakimisen seasta. Lääkäri vakuuttaa edelleen olevan varsin tavallista, että hän hipelöi sormilla kivespussiasi kielen lipsotellessa terskan harjannetta.

19 vastausta aiheeseen “Penistäsi imevä lääkäri vakuuttaa tutkimuksen olevan tavanomaista”

Mikäli kaunis, himokas, suurintainen naislääkäri tekisi minulle yllä mainitulla tavalla, MINÄ LÖISIN HÄNTÄ TURPIIN!!!

Kehotan ottamaan huomioon, pojat, että tässä taitaa siis olla kyseessä se sama lutkutus-lutka lääkäriksi, se joka sitä naistakin nuoli. Niin kuin oikein onkin. Kyllä tasa-arvon nimissa miehilläkin täytyy olla oikeus saada kunnon hoidot omaa sukupuoltaan olevalta välskäriltä.

Eikö kukaan ole huolissaan, miksi se nänni oli vetäytynyt? Mikä sen on aiheuttanut, kuka on imenyt tätä naishenkilöä ja mistä?

Lauseenvastikettasi lutkuttava kyylä vakuuttaa kyseessä olevan aivan normaali operaatio.

Mielestäni yleinen erogeenisten alueiden lipittämisoikeus on ehdottomasti saatava osaksi jokaisen kansalaisen perusturvaa. Kyllä jämpti on niin.

Ja missäs tässä nyt on se suuri uutinen? Tässä taas nähdään kuinka vasemmistotoimittajat yrittävät vaivihkaa vaan suunnata median huomiota pois vaalirahajupakasta.
Tässähän on aivan ilmiselvästi kysymyksessä yleinen lääketieteellinen toimenpide, jonka riskejä liioitellaan aivan turhaan. Eikös tämä ole aivan normaali rasvaimu, jonka olen itsekin suorituttanut menestyksekkäästi useita kertoja.

Minunkin lääkärini tekee tuollaisia tutkimuksia. Se selittänee hänen korkean taksansa.

nyt kellonajat noihin kanssa, että saa jonkun tekosyyn noin väsyneelle läpälle…

No jo on ihme kun pienestä nuoleskelusta heti joutuu tilivelvolliseks. Kyllä ne immeeset muutenki suihin ottaa. Ja on se sen lekurin oma vika ku saa ties kenen sukupuolielimestä ties mitä tauteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Ahtisaari jäämässä yhden Nobelin ihmeeksi

(RUOTTI) Martti Ahtisaari ei tänä vuonna onnistunut uusimaan Nobel-palkintoaan. Viime vuonna Nobelin rauhanpalkinnolla suomalaisen median mielenrauhaa järkyttänyt Ahtisaari myöntää, että...

Close