Kategoriat
Kotimaa Politiikka

Pöntinen syyttää homoja, maahanmuuttajia ja feministejä huonosta äänisaaliista

(BRYSSEL) Reservin kersantti Kai Pöntinen (Kok.) uskoo, että olisi päässyt europarlamenttiin ilman homojen, maahanmuuttajien ja feministien väliintuloa. Pöntisen mukaan homojen, maahanmuuttajien ja feministien salaliitto teki jotain, minkä vuoksi häntä ei valittu eurovaaleissa sunnuntaina.

”Homot, maahanmuuttajat ja feministit”,
toteaa Pöntinen ja jatkaa:
”Homot, maahanmuuttajat ja feministit.”

4 vastausta aiheeseen “Pöntinen syyttää homoja, maahanmuuttajia ja feministejä huonosta äänisaaliista”

Kyllä. Tuskin koskaan saadaan selville kuka oli nurmikumpareella ollut homo maahanmuuttajafeministi.

No, tunnustan. Vittuilin kotona yksin ääneen Pöntisen mielipiteille. Ja kaverini Abdullah sanoi, ettei pääse äänestämään Pöntistä, kun ei sitä Suomen kansalaisuutta ole vieläkään saanut, vaikka on tehnyt duunia ja maksanut veroja vasta 20 vuotta Suomeen.

Vaikka tämä onkin luvattoman huonosti kopioitu mielipide, sanon sen suoraan! “Homot, maahanmuuttajat ja feministit”

Minä äänestin Pöntistä ja nyt ihoni on peittynyt suomuihin, otsaani kasvanut kaksi sarvea, enkä kykene enää kavahtamatta todistamaan krusifiksia. Tunnistaakohan lääkäri näistä oiresta mikä nyt on vialla vai pitääkö kliniikalla antaa vielä kusitesti. En haluaisi jälleen joutua kuuntelemaan urologin moralisointia, kun viime vaaleissakin tuli vähän sekoiltua oikeistopopulistien kanssa ja silloin kirveli kustessa puoli vuotta. Selviääkö tästä vielä antibiooteilla!?!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Viikon ruokavinkki: Näin valmistat isä Mitron europarlamenttiin

(ISO BAJAMAJA) Isä Mitron valmistaminen europarlamenttiin on paljon helpompaa kuin useimmat kuvittelevat. Tarvitset vain yhden huolella marinoidun isä Mitron, isohkon...

Close