Kategoriat
Urheilu

Ulkoministeri Stubb juoksi Espoosta Jypin mestaruusjuhliin

(FANCLUB!) Jääkiekkoliigan mestarijoukkue Jyp saa kultajuhliinsa mielenkiintoisen vieraan, kun ulkoministeri Alexander Stubb (kok) osallistuu mestaruusriehaan Jyväskylässä.
Ulkoministeri hölkkäsi aamuyön tunteina kotoaan Espoosta Jyväskylään ja odottaa jo joukkuetta kävelykadun päässä Aren aukiolla.
”Öinen tunnelma nelostiellä on jotain aivan mahtavaa! Lämpötila oli siinä juuri ja juuri nollan yläpuolella, henki kulki upeasti ja pääsin samalla tarkastelemaan Suomen valtaväylää aitiopaikalta. 300 kilometriä taittui huomaamatta”, Stubb kirjoittaa blogissaan.
Jo aamukahdeksalta Stubb kolkutti maalivahti, puoluetoveri Sinuhe Wallinheimon ovelle ja haastoi tämän karkkilakkoon, kädenvääntöön ja pienelle happolenkille Jyväskylän harjulle.
”Kävimme Sinkun kanssa erittäin mielenkiintoisen keskustelun Jyväskylän yliopistosta sekä Alvar Aallon arkkitehtuurista. Sinkulla oli myös ennakkoluulottomia näkemyksiä työllistämisen siirtämisestä kolmannen sektorin harteille. Mahtava tyyppi, todellinen soturi!” Stubb kirjoittaa.
Stubb kertoo myös sovittaneensa oman versionsa Matti Nykäsen Urheilu on ihanaa -kappaleesta.
”Se on ihan leikkimielellä tehty. Matti on mahtava tyyppi. Legenda. Tosi mahtavaa päästä näkemään vanhaa kaveria! Mattikin lähtee karkkilakkoon”, Stubb jatkaa.

7 vastausta aiheeseen “Ulkoministeri Stubb juoksi Espoosta Jypin mestaruusjuhliin”

Stubb liittyy siis myös Suomen suurimpaan fan clubiin. Olisikohan liikeideaa rueta painattamaan ”Suomen mestarit” lippalakkeja ym. fanikrääsää. Joukkueen nimeä tai vuosilukua ei tietenkään laiteta mukaan, koska nehän vaihtuu joka vuosi. Ja samoilla vetimillä pärjäisi sitten vielä lajista toiseen eli ekologinen puoli tulisi myös hyvin hoidettua.
”Suomalainen voittaa aina”

Stubb on selvää vientitavaraa – Pohjois-Koreassa olisi tarvetta juuri tällaiselle johtajalle, joka piiskaa kansan entistä sankarillisempiin suorituksiin. Liekö Kim-Il-Sungin sukua?

kiitos etä valitsit Stubbin kaiutinjärjestelmäksesi. Kaiuttimia on helppo käyttää ja ne tuottavat fantastisen mahtavan äänen.
Jos haluat tutustua muihin Kokoomuksen tuotteisiin tai jos sinulla on kysyttävää Stubb-kaiuttimista, käy sivuillamme.

Kuka on vuotanut meidän eurovaalimainoksemme nettiin jo etukäteen? Arvata saattaa, että asialla on taas ollut lehden Eurooppa-vastainen vasemmistosiipi.
Taas tietenkin väitätte, etteivät tässäkään mainitut asiat ole totta ja aiotte repostella meitä tai kenties syyttää taas valehtelusta ja ties mistä. Eikö teidän kaaliinne mene, että yhteisellä huonompiosaisten asialla tässä ollaan. Juuri tuollainen yhteistyökyvyttömyys murentaa teidän aatettanne ja kyllä kansa tietää, että lapsen aseman ja sosiaaliturvan kohentaminen on meidän prioriteettimme. Idiootinkin pitäisi tietää, että tämä saavutetaan veronalennuksilla ja elvyttämällä vähempiosaisia metsäyhtiöitä ja Fortumia.
Täytimmehän edellisetkin vaalilupauksemme, te s**tanan työläisloiset. Menkää töihin ****ele älkääkä makailko siellä kortistossa lukemassa tällaisia roskalehtiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Stubb juoksee Helsinki City Runin arvokkaassa seurassa

(FANCLUB!) Ulkoministeri Alexander Stubb (kok) on saanut toukokuiseen Helsinki City Runiin mielenkiintoista seuraa. Urheilullisen ulkoministerin rinnalla nimittäin juoksee kaikkivaltiaan Jahven...

Close