Kategoriat
Aikakaus

Eiku tällainen on Aikakaus-Lehti 1/2009!

Aikakaus-Lehti 1/2009

7 vastausta aiheeseen “Eiku tällainen on Aikakaus-Lehti 1/2009!”

Jaahas, Lehti on herättänyt henkiin suuren suomalaisen sankarin ja kansakuntamme vaakunaeläimen, Peräsmiehen, tuhatvuotisesta unestaan Riihimäen ongelmajätteenkäsittelylaitoksella. Mutta tämähän oli arvattavissa – se ei kompostoidu mi voi iäti maata, aikojen myötä voi loppusijoituspäätöskin laata.

Onko siinä lehdessä nyt varmasti sellainen Neitsyen horoskooppi, ettei minun enää tarvitse sitä Neitsyen horoskooppia lukea?

”Kuva manipuloitu, On se, usko pois”
Mä tiesin ettei tollasia sääriä oo kellään.

Pietro Piller Cottrer liukuu kohti maalia Salpausselän kisojen 15km vapaalla viimeisessä laskussa ja leikatussa osiossa manipuloitu Virpi roikkuu Pillerin nahkaporkasta ja laulaa acapellana Morris Albertin ”Feelings”? Cottrer sijoittui lopulta toiseksi 7.5 sekuntia voittajalle hävinneenä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Tältä näyttää Aikakaus-Lehti 1/2009!

Close