Kategoriat
Kotimaa

Asiakkaiden puhalluttaminen yökerhossa tuotti lohduttoman tuloksen

(HÄMEENLINNA) Kaksi hämeenlinnalaista yökerhoa, jotka mittasivat asiakkaidensa humalatason ennen sisäänpääsyä, ovat luopuneet käytännöstä. Operaation tulos oli surullinen: yhdeksän kymmenestä oli humalassa.
”Mitä vittua ne puuttuvat kymmenen prosenttia oikein meinaa, hä?” kysyy Repsikka-Eki retorisesti.
”Eivätkö suomalaiset ole alkoholiveron jatkuvista korotuksista jo oppineet, että aina kannattaa ottaa kunnon pohjat – se tulee halvemmaksi?”
Hämeenlinnan kokeilu jäi poliisin mukaan puolitiehen muun muassa siksi, että kaikkia kansalaisia ei saatu osallistumaan siihen. Tehoa olisi lisännyt esimerkiksi vertaisvalvonta, jossa jokainen olisi puuttunut yökerhon jonossa nähtyyn omasta pullosta naukkailuun.
”Jos kaverin tahti on selvästi liian hidas, että olisi perseet jo kello 23 mennessä, niin kyllä siinä on jokaisella nyt omantunnon tutkiskelun paikka: tarjosinko huikkaa ja tarjosinko tarpeeksi?” Repsikka-Eki muistuttaa.

3 vastausta aiheeseen “Asiakkaiden puhalluttaminen yökerhossa tuotti lohduttoman tuloksen”

Olin jo jonoon astuessani aivan tukossa huikista suussani,
suuhuni ei enää mahtunut pilliä, en voinut puhaltaa pilliin,
poliisi otti suihinsa pillinsä vai oliko se kaverinsa, en tiedä.
Olin totaalisen tukossa ja ylämummokin repsotti avonaisena.
Näin Jutikkalan ja Linströmmin pihvin ja ymmärsin sallin pilat.

Minä kun olen tämmönen lyhyenläntä ihminen niin hyvä että kun ylsin nykäsemään sitä helvetin pitkää vaksia takinliepeestä että antas mulle sen pillin, niin se ärähti että ”minä olen Vanha-Mattinen enkä minä perkele kumartele köyhien edessä”.

Kyllä kirkas totuus on se, että kukaan ei kestä mennä *Hämeenlinnassa* yökerhoon selvänä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
SAK uhkaa lähteä Suomesta

(HELSINKI-VANTAA) Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö SAK on uhannut lähteä Suomesta, jos hallitus ei vedä pois ehdotustaan eläkeiän nostamisesta. Lehden haastattelema, nimetön...

Close