Kategoriat
Urheilu

Harri Olli lähellä tavoitettaan

(LIPERI) Mäkikotka Harri Ollin MM-kisat ovat tähän mennessä sujuneet suunnitelmien mukaan. Nuori mies ei ole livennyt asettamistaan tavoitteista, kovista paineista huolimatta.
Kisojen alla Olli luonnehti tavoitteitaan Yle Urheilun haastattelussa näin:
”———–”
Toimittaja Christer Sarlinin kysyessä Olli tarkensi vielä, että ”——–”.
Ollin unelma oli murskaantua viikonloppuna, kun mies johti normaalimäen kilpailua ensimmäisen kierroksen jälkeen. Toisella kierroksella Olli kuitenkin kokosi itsensä ja leiskautti 87 metrin hypyn, jonka turvin hän sai pudottauduttua kisan kolmanneksitoista.
Ollilla on edessään vielä yksi henkilökohtainen ja yksi joukkuekisa, mutta päävalmentaja Janne Väätäinen uskoo nuorukaiseen:
”Kilpailu viimeisistä sijoista on varmasti kova, mutta uskon että Harri pitää pään kylmänä ja poistuu Tsekistä tyhjin käsin. Mitä nyt ehkä lentokentän viinakaupassa poiketaan.”

4 vastausta aiheeseen “Harri Olli lähellä tavoitettaan”

Mikä ^¨##* sen jätkän sukunimi on ja keitä nuo Harri ja Olli ovat, joista jutussa puhutaan? Eihän tuossa jutussa ole prekkele mitään logiikkaa.

”Viisi hyppyä kymmenestä onnistuu tähän paikkaan ja kuusi ei”, sanoo kommentaattori Toni Nieminen, ”tuo Ollin Harrin hyppy oli tähän paikkaan yksi niistä kuudesta”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Iltalehti: Veks Nokia uhkaa

(AAMUN VERKKOLEHDET) Suomalainen terveysalan julkaisu Iltalehti vaatii pääkirjoituksessaan niin sanotun Lex Nokian hyväksymistä. Iltalehti on ottanut ilmeisen todesta puhelinjätti Nokian...

Close