Kategoriat
Kotimaa

Helsinki–Turku-moottoritie avattiin ihan vittuiluna

(E18) Helsingin ja Turun välinen moottoritie avattiin tänään illalla ihan vain vittuiluna ja ihmisten turhauttamiseksi. Tielaitos lupaa, että alkuperäisestä aikataulusta useita kuukausia myöhästynyt tieosuus saadaan suljettua mahdollisimman pian, kenties kesken huomisen työmatka-ajan.
”Ajateltiin, että turkulaiset voi pysyä Turussa ja helsinkiläiset Helsingissä. Paljon tartte niiden väliä rampata, attanas”, urakan tilaajavastuusegmentin manageri John Henry sanoi.
Liikkuva poliisi auttaa parhaansa mukaan sotkemaan liikenteen etenkin Lohjan ja Lahnajärven välisellä osuudella. Tavoitteena on saada ihmiset turhautumaan julkishallinnon kilpailuttamiin urakoihin siinä määrin, että seuraava hallitus siirtyy пятилеткаn käyttöön.

14 vastausta aiheeseen “Helsinki–Turku-moottoritie avattiin ihan vittuiluna”

Moottoritiet keksittiin Natsi-Saksassa juutalaisten leireille siirtämistä varten, minkä jokainen tietää jos tutkii historiaa sydämellään. Siksi niistä pitää ehdottomasti luopua ja palata lehmipolkuihin, tai muutoin Suomestakin tulee sammuva yhteiskunta.

Kun turkulaiset ovat ajaneet tunneliin, Helsingin puoleinen luukku kiinni, navigaattoriin poliisin käsky painaa kaasu pohjaan.
Samanlaiset laitteet Pönttövuoren tunneliin, ja moottoritielle Pietariin ja äkkiä.

Vanha kunnon maantie 110. Ei tarvita mitään moottoriteitä. Ja senhän tietää miten siinä käy kun baanalla on yli viisi turkulaista.

Mihin sitä moottoritietä turkuun tarvitaan? Turusta on kyllä kiva päästä nopeasti pois, mutta kenellä on kiire turkuun?

Heh heh. Pääsevät turkulaisetkin nyt sivistyksen pariin vähän sutjakammin. Kun ne pendolinotkin tuppaavat hyytymään kesken matkan, jos eivät nyt ihan ikkunat räjähtele.

Turkulaislähtöinen on korkein arvonimi josta Suomessa voi päästä irti.

Onhan tunnelissa kohta jossa tehdä U-käännös, jos huomaa epähuomissa päätyneensä matkalle kohti Turkua?

Taasko helsingissä asuvat savolaiset morkkaavat turkulaisia, hyi teitä onnettomia. 🙂

Muistakaa aina kuulemani vanha Paimiolainen viisaus: ”Vetäkää vessa kahest, jot turuus riittää juamavesi”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Yleisönosastokirjoituksia Aikakaus-Lehteen

Arvon plebeijit. Aikakaus-Lehti 1/2009 on hyvää vauhtia muodostumassa, mutta sen mielipidesivulla on vielä tilaa. Olemme saaneet palautetta ensimmäisestä numerosta sekä...

Close