Kategoriat
Talous

Koivuklapituottajat ilmoittivat tuotantorajoituksista

(SAUDI-AMERIKKA) Sonkajärven koivuklapituottajien kartelli eli Tuomisen Vesku päätti myöhään maanantaina ylimääräisessä kokouksessaan uusista tuotantorajoituksista, joilla pyritään pysäyttämään klapien hintojen lasku.
”Markkinoilla on ollut ylitarjontaa sen jälkeen, kun Jaatisen vanhaisäntä kuoli pois ja perikunta pisti koko rantakoivikon matalaksi”, Tuominen analysoi.
Kaikkiaan klapien tuotantoa leikataan noin kolme mottia päivässä. Tuotantorajoituksiin vaikuttavat myös ns. tuotannolliset syyt, eli se, että Tuomisen apumiehenä toiminut naapurin Rane on vielä kännissä Sonkajärven keskustan vaalivalvojaisten jäljiltä.
Päätöksellä ei ollut ainakaan välitöstä vaikutusta Nasdaq-indeksiin.

2 vastausta aiheeseen “Koivuklapituottajat ilmoittivat tuotantorajoituksista”

Sonkajärvellä onkin jo rakenteilla vaihtoehtoisia energialähteitä, kuten tuulivoimaloita, aurinkovoimaloita ja sähkövoimaloita. Näistä vaihtoehdoista erityisesti sähkövoimala on herättänyt runsaasti kiinnostusta, toimiihan se pelkällä sähköllä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
KATSO KUKA OLISI OLLUT SINULLE SOPIVA EHDOKAS, SENKIN TÖRPPÖ

Nyt kun on jo aivan liian myöhäistä vaikuttaa kunnallisvaalien tulokseen, kertoo Lehden yhdistetty vaalikone 2008, ketä sinun olisi pitänyt äänestää....

Close