Kategoriat
Kansalaisjournalismi Kotimaa

Kekseliäät miehet saivat Sampo Pankista rahaa

(HANSKA BANK) Sampo Pankin tietojärjestelmiin liittyvät ongelmat hellittivät tänään hetkeksi Helsingin Töölössä sijaitsevassa konttorissa, kun kaksi miestä onnistui nostamaan pienehkön summan rahaa eri tileiltä.
Miehet olivat varautuneet ongelmiin ottamalla mukaan ampuma-aseen. Jouhevasti sujuneesta nostotapahtumasta hämmentyneet miehet katosivat ennen kuin Sammon tietoliikenneosasto pääsi haastattelemaan heitä. Pankki on ilmoittanut asiakkailleen maksavansa 100 euroa jokaisesta pankin toimintaa kehittävästä ratkaisusta, mikäli kassa vain suostuu aukemaan.
Myös Helsingin poliisi toivoo havaintoja miehistä. Virkavallan palkkasaatavat ovat maanneet Sampo Pankin tileillä jo huhtikuusta lähtien, eikä kukaan ole kertonut, että ne vyöllä roikkuvat pyssyt voisivat jotenkin liittyä asiaan.
(Jutun kansalaistoimitti Mahtisonni.)

4 vastausta aiheeseen “Kekseliäät miehet saivat Sampo Pankista rahaa”

Melkoinen saavutus, kun sieltä ei keväällä meinannut saada rahaa kirveelläkään.

Pankista oli taas nostettu rahaa. Eli 357 Magnum -tyyppisellä talletustodistuksella nosto ainakin onnistuu mainiosti, ilman tyhmiä kysymyksiä tilinumeroista tai saldoista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Mäkelä-Nummelaa kosiskeltu ulkomaille

(PEKING) Trapissa olympiakultaa voittaneelle Satu Mäkelä-Nummelalle satelee onnitteluiden lisäksi tarjouksia jatkaa menestyksekästä uraansa ulkomailla. Lehden saamien tietojen mukaan ainakin Venäjän...

Close