Kategoriat
Kulttuuri

Olli Lindholm tiukasti kiinni Iskelmä-Finlandiassa

(PORI) Yö-yhtyeen Olli Lindholm on Lehden lukijoiden suosikki tämän vuoden Iskelmä-Finlandian voittajaksi. Lehden äärimmäisen luotettavassa nettiäänestyksessä ykkössijaa pitää Olli Lindholm, joka on saanut 51 prosenttia äänistä. Kakkosena tulee Olli Lindholm (29 prosenttia) ja viimeisenä on Olli Lindholm (19 prosenttia).
Iskelmä-Finlandia myönnetään tänään Nokialla. Palkintona on lupa soittaa jumalattoman rasittavia biisejä kaikilla radiokanavilla myös ensi vuonna ja sitä seuraavana vuonna ja sitä seuraavana vuonna, kunnes kuuntelijan korvasta valuu verinoro.

12 vastausta aiheeseen “Olli Lindholm tiukasti kiinni Iskelmä-Finlandiassa”

Vaikuttaa kovasti siltä, että osallistujat on valittu Radio Novan soittolistalta?

Verinoro on vain merkki autonomisen hermoston toiminnasta. Pitkäaikaisessa Yöäänisaastealtistuksessa elimistö suojaa itseään syövyttämällä tärykalvon ja sisäkorvan luut. Dr. Beckmann suosittelee tamponeja korviin.

Herkistyisin ilon kyyneliin mikäli Olli Lindholm nauttisi voitonjuhlassaan samppanjan sijasta suomalaista raanavettä.

(PORINA) Tämänvuotisen Iskelmä-Finlandia -palkinnon on voittanut Päivä-yhtyeen laulaja Olli Lindholm. Lindholm oli myös yleisöäänestyksen suosikki sekä Lehden ylivoimainen suosikki ennen Olli Lindholmia ja Olli Lindholmia.
Palkinnon saajan valitsi promoottori ja Taivastelu-klubin toimitusjohtaja Minun-Juhani Possessiivisuffiksi.
Lindholmin lisäksi lisäksi Iskelmä-Finlandia -ehdokkaina olivat Idols-kilpailussa ja euroviisuissa menestynyt Olli Lindholm, Trio Niskalaukauksen Olli Lindholm sekä laulajat Olli Lindholm ja Olli Lindholm.
Vuodesta 2001,326½ lähtien jaetun palkinnon ovat aiemmin saaneet muun muassa laulajat Ansa Kuusiniemi ja Viina Tapio. Palkinto on arvoltaan 10 000 euroa sisältäen ALV:n 22%.

Olli Lindholmin kuuntelijoiden joukossa ei paaveja. Sen sijaan aivan liikaa suomalaisia.

Lehden pitäisi lopettaa gallupeissaan ylimääräisten, aiheeseen vähiten liittyvien vastausvaihtoehtojen (”minä en ole tilannut mitään, lähettäkää se heti takaisin” etc) viljeleminen. On surullisen näköistä, kun kaikki lukijat pitävät itseään hauskoina vastatessaan kaikkein ilmeisimmin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Mercedes-Benzillä vakavia ongelmia alihankkijoiden kanssa

(STUTTGART) Mercedes-Benziä valmistavalla Daimlerilla on pahoja ongelmia alihankkijoidensa kanssa. Jo vuosia kestäneet vaikeudet ovat johtaneet siihen, että Mercedes-Benzeihin on lähes...

Close