Kategoriat
Kotimaa

Suomalaisten uskonnollinen vakaumus ei horju paitsi jos voi klikata juttuja

(ÖLJYMÄKI) Tuoreen selvityksen mukaan suomalaisten uskonnollinen vakaumus on Euroopan vahvimpia, paitsi jos heitä vastaan tulee internet-sivu, jolla voi klikata asioita. Kirkon tutkimuskeskuksen mukaan sekularismi ei ole kasvussa suomalaisessa yhteiskunnassa, elleivät kirkon jäsenet ajaudu sivuille, joilla on klikattavia linkkejä tai painikkeita.
Vastatoimena evankelis-luterilaiset seurakunnat aikovat perustaa oman sivun, jolla kirkkoon kuulumattomat voivat klikkailla linkkejä.
”Tämä osoittaa, että kirkolle on nykymaailmassa yhä sosiaalista tilausta. Onneksi olkoon, olet miljoonas kävijä – klikkaa tästä saadaksesi palkintosi!” sanoi tiedottaja Veikko Nigerialainen.

16 vastausta aiheeseen “Suomalaisten uskonnollinen vakaumus ei horju paitsi jos voi klikata juttuja”

Voiko kirkkoon liittymisen maksaa paypalilla? Paljonko myyjällä on positiivistä palautetta ja onko tässä mitään takuita, eli jos vaikka ei saakkaan iänkaikkista elämää niin saako kirkkoverot jättää maksamatta myös takautuvasti?

Harmittaa, että ehdin erota kirkosta ennen eroakirkosta.fi:n avautumista. Olisi tuottanut jotenkin perverssiä mielihyvää katkaista elinikäinen suhde yhdellä napinpainalluksella.

Olen vähän pettynyt siihen, että eroakirkosta.fi:n kautta ei voi erota Päiväntasaajan Ihmisuhrikirkosta. Olisin kernaasti eronnut tässä vaiheessa. Juhannusseurojen jälkeen Ylipappi kävi kyselemässä, olenko jo sopivan hyvässä lihassa.
Itse aikanaan erosin ev.lut. kirkosta ja kilpailutin kaikki seurakunnat. PIK-kirkkoon päädyin, koska siinä ei ollut kuukausimaksua, maksoin vain käytön mukaan kolehtiin. Liittymisetuna sain kilon saippuaa ja luonnonsuolesta tehdyn kumiveneen.

Jullilla on myös pienimuotoinen uskonnollinen yhteisö, joka saarnaa rikkaiden joutuvan helvettiin. Sanomalle on hyvä markkinarako kateellisten tai muuten köyhien keskuudessa, sekä kirkko tarjoaa rikkaille mahdollisuuden vapautua synnintunnostaan lahjoittamalla maallisen omaisuutensa kirkolle.
Kirkon pääprofeetta Julli majailee Pattayalla tutkimassa synnintekijöiden touhuja.
Köyhempi jäsen saa bonuspisteitä hankkimalla kirkolle uusia maksavia jäseniä. Taivaspaikkoja saatavilla rajoitettu määrä! Erikoistarjous! Myös rikkaat ateistit tervetulleita!

Tampereen skeptikot – nuo suomalaiset Lallit – lupasivat Vi@Gr@a 70 prossan alennuksella – onkohan Kirkolla parempia tarjouksia?

Eroapirkosta.fi pystyyn ja heti. On alkanut tuo vaimoni Pirkko hieman ärsyttämään ja kun tänään ei tule edes jalkapalloa niin olisi vähän luppoaikaa.

Jo pitkän aikaa on netistä voinut hankkia töitä esim. Pakkotyöministeriön sivuilta, mutta viimeinkin Suomen Vapaamatkustajat ry. on tuonut kauan kaivatun eroaduunista.fi-palvelun. SVM toimittaa kaikki palvelun kautta jätetyt eroanomukset työnantajille ja ilmoittaa asiakkaan paikalliselle sosiaalivirastolle.

Luovu islaminuskosta helposti klikkaamalla tästä: [x] *)
*) Palvelun käyttöehdot: ”Islamilaisen lain mukaan islamista luopuminen on rikos Allahia vastaan ja johtaa kuolemantuomioon.”

Määki eroan nimittäin eroasukarista.fi
Se pirkale kylpee pikineissä muiden vosujen kanssa ja leikkii viiltelyleikkejä.Suosittelen muillekin.
nimimerkki:Meillä on natuzinsoffat

[…] Lehti: Suomalaisten uskonnollinen vakaumus ei horju paitsi jos voi klikata juttuja “Tuoreen selvityksen mukaan suomalaisten uskonnollinen vakaumus on Euroopan vahvimpia, paitsi jos heitä vastaan tulee internet-sivu, jolla voi klikata asioita. Kirkon tutkimuskeskuksen mukaan sekularismi ei ole kasvussa suomalaisessa yhteiskunnassa, elleivät kirkon jäsenet ajaudu sivuille, joilla on klikattavia linkkejä tai painikkeita.”   […]

Minulla on vankkumaton, suomalainen vakaumus, mutta törmäsin hiljan vastaavaan sivuun ja nyt olen sekä demarien, erkoopeen että skientologien jäsen ja koko kuukausipalkkani meni väärennettyyn Viagraan ja peniksenpidennystabletteihin. Joku suodatin pitäisi saada internettiin mikä ei hyväksy mitään klikkailuja.

Jumalauta, tässä olis Suvi Lindeenille sensuroitavaa! Mainokset ja lahkoihinliittymissivut ja kaikki klikattavat asiat on sensuroitava kansanterveyden ja huumorin nimissä välittömästi-heti-nyt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Juhannusta juhlitaan perinteisin menoin kehittyvien maakuntien Suomessa

(PUOLUETOIMISTO) Keskikesän juhlaa juhannusta vietetään paraikaa perinteisin menoin ympäri maata. Juhlintaa on kuitenkin hieman hillinnyt vaisuksi jäänyt nousuhumala ja poliisi....

Close