Kategoriat
Kansalaisjournalismi Urheilu

Kansalaisjournalismia: Litmasen kunto yhä kysymysmerkki

(OHRANJYVÄ) Suomen jalkapallomaajoukkuetta kohtasi tänään valitettava takaisku, kun Jari Litmanen ilmoitettiin pelaavaan kokoonpanoon. Viimeisten tietojen mukaan Litmanen on loukkaantumatta. Tämä on jo ainakin toinen kerta viimeisen vuoden aikana, kun Litmasen on ilmoitettu pelaavaan kokoonpanoon loukkaantumattomuuden takia. Uutinen otettiin maaotteluihin valmistautuvassa Suomen joukkueessa vastaan tyrmistyneesti.
”Siis mitä vittua, ei voi olla… siis Litmanenko”, huusi nimettömänä pysyttelevä Liverpoolissa pelaava toppari ääni väristen.
”Juodaan viinaa, tullaan viisammiksi näin”, hoilasi puolestaan Alexei Eremenko Jr. ohjastaessaan Suomen joukkueen bussin kohti harjoituskenttää.
Päävalmentaja Stuart Baxter oli myöskin yllättynyt ja selvästi järkyttynyt kuultuaan uutisen Litmasen loukkaantumattomuudesta varhain aamulla.
”Verinen helvetti, kyllä siinä meni aamutee baakkelseineen väärään kurkkuun ja kokoonpanot uusiksi. Nämä viime hetken yllätykset ovat aina pahoja”.
Vielä ei tiedetä Litmasen loukkaantumattomuuden vakavuutta. Suomen joukkueen lääkärin Simo Kovakouran mukaan pahimmassa tapauksessa Litmanen pelaa koko ottelun. Hänen mukaansa on kuitenkin toivoa, että loukkaantumattomuus olisi lyhytaikaista ja Litmanen nähdään sairastuvalla hyvällä tuurilla jo puoliajalla.
”Veikkaisin jalkasilsaa tai astumista naulaan”, Kovakoura sanoi.
Kuluneella kaudella Litmanen vahvisti mm. Valioliigaseura Fulhamin sairastupaa.

6 vastausta aiheeseen “Kansalaisjournalismia: Litmasen kunto yhä kysymysmerkki”

Varokaa nyt tuon kritiikin ja v*ttuilun kanssa, voipi olla että Litmanen loukkaantuu siitäkin!

Tappion uhatessa kreikkalaisia, Litmanen olisi kuulemma jo heltynyt nähdessään ystävänsä Jee-jee-Jere-Eren murheissaan ja salli tämän pukeutua omiin varusteisiinsa ja johtaa myrmidonit taisteluun. Ikävä kyllä Ere joi sen viimeisenkin leilin jolla nuotio piti sammuttaa ja sammui nuotioon. Litmanen siitä sopimaan Baxterin kanssa ja Litmanen kostamaan Agamem…

Jos Litti alkaisi valmentajaksi, alkaisivat mielenterveysongelmat. Sielä sitä sitten joukkue odottaisi että pääseekö valmentaja tänään kentän laidalle. Joskus yllättäisi ja pääsisikin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kansalaisjournalismia: Tutkimus: Kukaan ei ajattele lapsia

(IDEAPARK) Tiedemaailma pidätteli tänään haukotustaan, kun suomalainen tutkijaryhmä julkisti käänteentekevän kyselytutkimuksensa, jonka tulokset vastaavat ihmismieltä jo sen aamuhämärästä askarruttaneeseen kysymykseen:...

Close