Kategoriat
Kotimaa

Suomen Nato-optio katosi useiksi tunneiksi

(PASILA) Suomen Nato-optio oli eilisillan ja viime yön mittaan kateissa lähes kahdeksan tunnin ajan. Asiasta tiedotti keskiyöllä Ulkoministeriö. Nato-optio läydettiin aamuyön tunteina ja ulkoministeri Alexander Stubb kertoikin jo tänä aamuna Yleisradion Aamu-tv:n haastattelussa, että Suomella on edelleen Nato-optio.
Etsintään osallistui ulkoministeriön omien työntekijöiden lisäksi puolustusvoimien valmiusosastoja ja vapaaehtoisia. Löydettäessä Nato-optio oli väsynyt ja huonokuntoinen. Ulkoministeriössä kuitenkin uskotaan vahvasti, että se toipuu ja voimistuu.
Etsintää vaikeutti pimeyden lisäksi tuntomerkkien puute. Ulkoministeriö ei löytänyt koko katoamisen aikana ketään, joka olisi osannut kertoa, millainen Suomen Nato-optio itse asiassa on.

12 vastausta aiheeseen “Suomen Nato-optio katosi useiksi tunneiksi”

Kyllä se tekisi Stubbillekin hyvää kokeilla NATO:n henkilöjäsenyyttä vaikka Basran etulinjassa. Katoaisi se hymy äkkiä perseeseen.

Kaikesta huolimatta tärkeintä on, että toimimme nyt heti ja liitymme Natoon ennen kuin vankkurit ohittavat meidät emmekä ehdi enää kyytiin. Jäämme yksin tänne maailman toiselle laidalle ilman kenenkään tarjoamaa suojaa siltä samalta pahalta maailmalta. Kukaan ei puhu meille, katselemme sivusta kun Nato maat pääsevät pussailemaan tyttöjä ja pelaamaan palloa välitunnilla. Äiti hei, mä haluun mennä Natoon.

Missä henkilöjäseneksi saa ilmoittautua?
Minä ainakin haluan käyttää oman optioni nyt heti.

Ei vittu mua pelotti, kun kuulin yöllä sen kadonneen. Saatana ei sitten uni meinannut millään tulla! Onneksi on tollaisia fiksuja niinku Stubbi, jotka osaa ettii oikeesta paikasta (Ike oli kai lähettänyt sen vahingossa tekstiviestillä Tukiaiselle).

Nato-optio tarkoittaa että sen myötä voidaan ostaa riittävästi natolankaa muilta mailta, ennen natolankaa ei ollut tarpeeksi mutta jos päästään mukaan tähän optio-ohjelmaan, niin johan natolankaa riittää. Kuulin äänen päässäni että Lilius on kateellinen onnettomine nolla optioineen.

Ei Nato-optio kaikilta ollut kadonnut. Median edustajista (sic!) option sijainnin tiesivät ainakin Rita Tainola, Jari Porttila ja Timo T.A. Mikkola.

Ei muuta kuin kassit olalle ja tulta munille! Soitetaan Natolle ja sanotaan että ote pitää.

Tissit, tissit, tissit.
On tää kyllä ihan helvetin perseestä, että kaikki hyvät kommentit yliviivaantuu. Mielestäni tämän on karskia syrjintää ja kansanryhmää kohtaan kiihottamista! Nostan syytteen!

Varsovan liitto: ”Kyllä se tekisi Stubbillekin hyvää kokeilla NATO:n henkilöjäsenyyttä vaikka Basran etulinjassa. Katoaisi se hymy äkkiä perseeseen.”
Kyllä se hymy jo nytkin näyttää aika perseeltä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Ihan vitun pakolliset Tanssii tähtien kanssa -puheenaihesähkeet tiistaiksi

Kanki-Kaikkonen - Hihihihi, penis mainittu. Kanki-Kaikkonen - Ihmisiä kiinnostaa tällaiset asiat. Kanki-Kaikkonen - Aika helppoa tää journalismi, kun ei tarvitse...

Close