Kategoriat
Viikonvaihde

Kansa jyrähti: Haluamme tehdä sitä jossain jännässä paikassa!

(IKE) Suomalaiset haluavat tehdä sitä jossain jännässä paikassa. Ylivoimainen valtaosa Lehden mielipidemittaukseen osallistuneista linjasi selkeästi, että siihen ryhtyminen sopisi varsin hyvin.
Sunnuntaiaamuun mennessä internet-kyselyyn oli vastannut jo 161 käyttäjää. Näistä vain joka viides ei haluaisi tehdä sitä jossain jännässä paikassa:
”Ei” vastasi muun muassa nimettömänä pysyttelevä Lehden lukija.
Lukija jäi kuitenkin vähemmistöön. Esimerkiksi toinen lukija vastasi epäröimättä ”Kyllä.” Samoilla linjoilla oli myös kolmas lukija:
”Kyllä” hän vastasi yksiselitteisesti.
”Sen nyt kai jokainen saattoi lukea, että se ei ollut mikään viesti, joka ei olisi ollut vastaus johonkin minulle aiemmin esitettyyn” summasi monien suomalaisten tunnot puolestaan nimimerkki Ulkoministeri 60 v.

12 vastausta aiheeseen “Kansa jyrähti: Haluamme tehdä sitä jossain jännässä paikassa!”

”Korkeasaari on jännä paikka 😀 haluisin aina silittää siel niit eläimii :< mut ei saa HÖH” kirjoittaa aiheesta nimimerkki ziizziiz Demi-lehden lukijapalstalla.

Puuhamaa on jännä paikka,
Puuhamaa on iloinen.
Puuhamaassa vietät vaikka
koko päivän kesäisen,
sellainen on puuhamaa!

Eäskin hra Mosley halusi kerran tehdä sitä jossain jännässä paikassa ja toisin kuin useimmat suomalaiset, tekikin. Tosin hra Mosley ei ole suomalainen, mutta asian ytimeen pääsee joka tapauksessa parin pukeutuneen tai vähemmän pukeutuneen vastakkaisen sukupuolen edustajan kanssa erinäisissä luksusasunnoissa eri puolilla Lontoota.
”Hyvä perse.” Kommentoi asiaan liittyvää videokoostetta tekstiviestitse eräänkin pohjoismaan Ulkoministeri.

No jumalauta missä se jännä paikka on? Ja mitä siellä tehdään? Miksi minulta tuota yleensä kysytään? Hallitus ? Eduskunta? Kuka on vastuussa tästä että kansalta kysytään ihan liian vaikeita kysymyksiä? Saatana vallankumous puuhiinko tässä pitää alkaa kun päättäjät eivät osaa minun puolestani päättää noinkin tuikitärkeitä asioita?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Suomi harkitsee olympialaisten palkintoseremonioiden boikotoimista

(LAHTI) Suomen olympiamaajoukkueessa harkitaan jättäytymistä pois kaikista palkintojenjakoseremonioista Pekingin olympialaisissa. Olympiamaajoukkueen valmennusringin tiedottaja Knud Enemark Jensen ilmoitti aiemmin tänään, että...

Close