Kategoriat
Ulkomaat

Musharrafilla on suurin

(BRYSSEL) Pakistanin demokraattisesti valittu presidentti Pervez Musharraf muistutti Brysselin-vierailullaan, että hänellä on kaikkein suurin.
”Puolueettomat tahot ovat vahvistaneet, että minulla on YK:n jäsenvaltioiden johtajien kookkain penis sekä erektiossa että lepotilassa mitattuna”, Musharraf kertoi tiedotusvälineille.
Tämän jälkeen hän kaivoi elimensä esille ja löi sen pöytään niin, että maa jyrisi.
”Oppositiomme on vahva, vaalimme vapaat ja virkakoneistomme vailla korruptiota. Lisäksi lehdistömme on maailman vapainta eikä meillä ole poliittisia vankeja”, presidentti lisäsi vielä housuja napittaessaan.

15 vastausta aiheeseen “Musharrafilla on suurin”

Ei ei ei ei. alivaltioshteeri Fowlds. Näillä kriteereillä pääsee EU:n jäseneksi alta aikayksikön. Jotain omaperäistä, please.

Heh! Kaikkea se Musaraffi laukoo. Eipä Perves muista että pelit ja vehkeet mitattiin eräänkin YK:n saunaillan yhteydessä. Kyllä aito turkuulainen on isompi. Tai jos ei isompi niin ainakin puhtaampi…
”Muslimit haisee pahalle, aivan esinahalle” Kommentoi Sleepy Sleepers jo 70-luvulla.

Tissit mainittu kaksi kertaa. Tämän viestin jälkeen kolme! Varsin mainio saldo, vaikka sen itse esille tuonkin.

Joo vaan on se kyllä häpeä että hra kenraalilla on niin härski nimi, ettei siitä ole edes hauskaa vääntää vitsiä. Miettikää nyt, muutat Pervezin muotoon Pervo tai Perverssi niin eihän sille kukaan naura kun se on niin itsestään selvää. Pakistelijoiden pitääkin nyt kiireen vilkkaa hankkia itselleen uusi pomo, jolla on vähemmän per vers nimi, niin että nimenvääntelijöilläkin olisi edes vähän haastetta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Ministeriö ehkäisee rahapelien haittoja

(VIRTUAALITODELLISUUS) Sosiaali- ja terveysministeriön suunnitelman mukaan jatkossa Veikkauksen peleissä rahansa tyhmästi pelanneet voisivat hakea rahojaan takaisin. Huonosti valittu pitkäveto tai...

Close