Kategoriat
Kotimaa

Miksi sarjakuvia ei peruttu surupäivänä?

(TAMPERE) Aamulehdessä torstaina julkaistut sarjakuvat ihmetyttivät monia. Hauskojakin juttuja sisältäneiden sarjakuvien julkaisu sattui samalle päivälle, jolloin Suomessa oli suruliputus. Aamulehden komentobunkkerista myönnetään, että kyseessä oli harkitsematon teko.
”Tämä oli aiemmin suunniteltu juttu ja valitettava virhe. Erityisen pahoillamme olemme siitä, että sarjakuvat julkaistiin nelivärisinä”, lehden julkilausumassa sanotaan.

10 vastausta aiheeseen “Miksi sarjakuvia ei peruttu surupäivänä?”

Hiukan katkerana seurasin joitain-vitun-luontokuvausta Dexterin sijaa. Tuolloin aloin aavistella, että jotain todella pahaa on tapahtunut ja kyllä – Jere myy huumeita lapsille!

Aamulehden sarjakuvat julkaistiin neljällä värillä: musta, valkoinen, harmaa ja harmaampi. Varsinaista värien *ilotulitusta*.

Meillä täällä Työväen Akatemialla kuljettiin liinat suun edessä. Näin saatiin varmistettua, ettei satunnainen hymynkare loukkaa surijoita.
Herkimmät kanssaopiskelijat käyttivät myös Peltor-kuulosuojaimia, jottei toverin mahdollinen hallitsematon naurahdus aiheuttaisi heille mielipahaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Noin seitsemän uutiset perjantaina 9.11.2007

Close