Kategoriat
Seksivau

Alpo Rusin kuuma nuoruus julki

(TINTO BRASS) Tohtori Alpo Rusi on paljastanut mehukkaita tietoja menneisyydestään. Tänään julkaistussa uutuuskirjassaan Vasemmalta ohi (lisää parrua) Rusi paljastaa nuorena miehenä saunoitelleensa lihaksikkaiden neuvostomiesten kanssa Kööpenhaminan pahamaineisessa Vesterbron kaupunginosassa.
”Saunatapaamisia oli muutama, edustuston päällikön valvonnassa kaikki. Ja minä olin nuori diplomaatti, joka kokeilin, että minkälaista on olla tekemisissä neuvostodiplomaatin kanssa. Ja se loppui siihen”, Rusi kertoi Lulun dominakopissa pidetyssä tiedotustilaisuudessa.
Rusi väittää myös, että Paavo ”kaksi vaaksaa” Lipponen olisi paljastanut itäsaksalaisille ”hyvin herkkää informaatiota”.
”Niihin juhliin eivät päässeet mammanpojat eivätkä liukuvoiteen kotiin unohtaneet”, Rusi luonnehtii.

2 vastausta aiheeseen “Alpo Rusin kuuma nuoruus julki”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Noin seitsemän uutiset tiistaina 6.11.2007

Close