Kategoriat
Kulttuuri

Eisenstein puolustaa Venäjän merenpohjakuvaa ideologisesti oikeana ratkaisuna

(МОСФИЛЬМ) Elokuvaohjaaja ja teoreetikko Sergei Eisenstein pitää oikeana Venäjän ratkaisua lisätä viimeviikkoiseen merenpohjamateriaaliinsa otoksia James Cameronin Titanic-elokuvasta. Venäläiset tallensivat sukellusveneen vierailun pohjoisnavan jään alla osana kampanjaansa alueen saamisesta omiin nimiinsä.
Eisensteinin mukaan se, että maailmalle julkistetussa kuvamateriaalissa oli mukana otoksia myös 90-luvun hittielokuvasta osoittaa kunnioitusta maan pitkälle elokuvahistorialle.
”Vielä kun kukon ja Kerenskin olisi saanut leikattua mukaan”, haikaili edesmennyt mestari eilisiltaisessa tiedotustilaisuudessaan. Eisensteinin mukaan uutismateriaalin metriset ja rytmiset keinot tuottivat taidokkaasti intellektuaalisen montaasin, joka osoitti vääjäämättä Vladimir Putinin sosialistisesti realistisemmaksi ja paremman näköiseksi, kuin Kate Winslet.

15 vastausta aiheeseen “Eisenstein puolustaa Venäjän merenpohjakuvaa ideologisesti oikeana ratkaisuna”

Kieltämättä näppärää että valtion rajojen siirtely onnistuu nykyään vain lippuja pystyttelemällä. Ennen tarvittiin isoja armeijoita, panssaridivisioonia ja atomipommeja – leipälaukuista ja lusikka-haarukkayhdistelmistä puhumattakaan. Eipä ollut 60 vuotta sitten nuorisolla noin helppoa, ei. Tämä uudistus selvästi laskee rajojensiirtelykynnystä huomattavasti.
Mistä tulikin mieleeni… osaako kukaan sanoa, että pitääkö lipun olla titaania, vai riittääkö pelkkä ruutupaperille vahavärikynällä piirretty Suomen lippu?
Entä millä Kelan lomakkeella onnistuu oman valtion perustaminen?

Tämä uutisfarssi on saamassa jatkoa. Ilmatieteenlaitos julkaisee sivuillaan kansainvälisen ilmastonlämpenemisen vaikutuksia esittelevän artikkelin. Tämä artikkeli on kuitenkin rankkasateineen, tuhotulvineen ja leiviskän painoisine rakeineen vain lainausta Johanneksen Ilmestyksestä. Vain jaenumerot ja ilmaukset ”totisesti, näin sanoo Herra” on poistettu. Surkeaa plagiointia.
Elämme valhetodellisuudessa. Avaruudessa ei olla käyty. Meren pohjaan ei ole päästy. Madonna ei ollutkaan vuoteessa elokuvassa In bed with Madonna. Anneli ei ollut mitään tietoja edes pyytänyt tai saanut, eikä edes osannut käyttää faksia. Ingmar Bergman ei kuollut, hän vain sai mahdollisuuden tehdä anonyymisti mieleisensä ohjauksen seuraavan 10 vuoden median luomasta valetodellisuudesta – eli jatkossakin näemme kuolemaa ja ahdistusta.

Tämä Pohjoisnavan jään alla huviajelu on pieni askel ihmiselle, mutta leijonanloikka panslavismille ja uuden tsaarinajan alulle, sanailivat eräätkin, Äiti Venäjän lippujen liehuessa poltettujen kylien saloissa.

”Se on jäämeren öljy joka jyrää”, Sanoi Vladimir Iljits Putin kun tankilla ajoi Pietarin katulasten päältä luut narskuen…

Miksi vitussa viimeisessä virkkeessä on ennen kuin-sanaa pilkku? Eikö Kate Winslet tulisi olla genetiivissä, kuten Putin?

Miksi lukee: ”—osoitti vääjäämättä Vladimir Putinin sosialistisesti realistisemmaksi ja paremman näköiseksi, kuin Kate Winslet.”
Pitäisi olla: ”—osoitti vääjäämättä Vladimir Putin sosialistisesti realistisemmaksi ja paremman näköiseksi, kuin Kate Winsletin.”

osoitti vääjäämättä Vladimir Putinin sosialistisesti realistisemmaksi ja paremman näköiseksi kuin Kate Winsletin.

Hää Putini tarvihtoo lissää varastotillaa kylmäst, ko ameriika apuna lähettämät sianmaksat olliit ruvenneet ikäväst Viipuri satamas haisemaa vaivase 3 vuuve varastoimise jälkee. No Pohjose Laivasto pojat ne muisti, jot hyvi ol liha säilynt Kurskiskii, ku se jäämere pohjast loppujelopuks ylös saatii.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Uusi äidinkielen ylioppilaskoe ei paranna poikien tuloksia

Pojille suunnitellaan kokeeseen henkilökohtaisia avustajia. (KOETUS) Sukupuolierot äidinkielen ylioppilaskokeen tuloksissa eivät ole tasoittuneet odotetulla tavalla uudistetun kokeen myötä. Etukäteen uumoiltiin,...

Close