Kategoriat
Kotimaa

Paraatiliikenne sujunut pääosin rauhallisesti

(HELSINKI/JYVÄSKYLÄ/VAASA) Itsenäisyyspäivän paraateissa oli aamupäivän aikana vältytty vakavilta onnettomuuksilta. Ihmishenkiä ei toistaiseksi ole menetetty, mutta läheltä piti -tilanteita on nähty useita. Poliisi ei kuitenkaan vielä huokaise helpotuksesta.
”Vielä tässä on tämä paluuliikenne monin paikoin kesken” muistuttaa komisario Ilmari Juutilainen liikkuvasta poliisista.
”Kyllä tässä on paljon huonoja merkkejä ilmassa. Liikenteessä on suuri määrä nuoria, erityisesti juuri 18 täyttäneitä kuljettajia. Sitten alla on iso ajoneuvo, esimerkiksi panssarivaunu tai ohjuslavetti joka ei edes ole oma. Suuri juhlapyhä tekee aina vielä oman muutoksensa tuohon liikennekulttuuriin ja siihen, miten siellä käyttäydytään” puistelee Juutilainen päätään.
”Tähän kun vielä lisätään muita nuoria kyytiin ja kannustamaan, sekä katolle esimerkiksi 152 millinen haupitsi, niin kyllä siinä aletaan aika riskiryhmään kuulua.”
Tyypillinen juhlapyhän onnettomuus on tilastokeskuksen mukaan kokemattoman kuljettajan Mainilan kohdalta rajan yli ampuma tykkituli.

23 vastausta aiheeseen “Paraatiliikenne sujunut pääosin rauhallisesti”

Tuon youtubessa olevan pätkän perusteella vaikuttaa kyllä aika varmalta itsemurhalta tai sitten joku dementoitunut veteraani kattonu että ryssät tulee taas ja koittanu tunkea kasapanosta telaketjuihin…

Sairaskohtauksen kuulemma sai ja horjui siitä eteenpäin. Surullista. Mautonta tehdä juttua näin.

Lehti varoitteli aivan asiallisesti paraatiliikenteen vaaroista ja välittömästi sattuikin vakava onnettomuus. Kunpa varoitukset olisivat tavoittaneet panssarivaunuilla hurjastelijat ajoissa.

Loistava läppä, turhat vinkujat voi pitää näppinsä housuissaan ja turpansa rullalla.

SUOMEN ITSE NÄISYYS ON VAKAVA ASIA. ITU HIPIT VOIVAT MENNÄ SAUNAN TAAKSE TELOITUS KOMPPANIAAN.

Täällähän täytyy alkaa käymään useammin, kun näitä uutisia tulee näinkin tiuhaan! Mutta ensin saunaan…

En usko että kirjoittajalla on välttämättä ollut kirjoitusta tehdessään vielä tietoa Jyväskylän tapaturmasta. Timestampien mukaan juttu ilmestyi hesarin sivuille vain 6 minuuttia ennen tätä juttua. Vaikka tapahtuma on valitettava, en koe juttua loukkaavana.

Mahtavaa miten ihmiset vetää herneen nenäänsä. Ei voi mitään. Elämä on. Tissejä ei mainittu 🙁

Hyökkäysvoimat kunnioittivat jälleen kerran kauniisti jatkosodan henkeä. Rintamakarkurit tapetaan vielä kymmenien vuosien jälkeenkin.

Just hyvä. Repeilin totaalisesti. Erityisesti noi jäljemmät Veteraani kuoli-jutut osoittaa tuommoisen paskanjauhannan typeryyden

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Viranomaistiedote Jyväskylään klo 13.00

(JYVÄSKYLÄ) Kansalaiset, älkää ampuko. Ne ovat tällä kertaa omia.

Close