Kategoriat
Tiede Viikonvaihde

Viinan veroale lisännyt ei-toivottujen yhdyntöjen määrää

(FORSSA) Alkoholijuomien veroale ja sitä seurannut yökerhojen verinen hintakilpailu on monilla paikkakunnilla johtanut nuorten miesten ei-toivottujen yhdyntöjen räjähdysmäiseen kasvuun, kertoo väestöliiton tuore tutkimus.
”Valomerkin säikyttämät juopuneet nuoret miehet kantavat kotiinsa aivan mitä tahansa mätisäkkejä. Ei sitä usko, jollei itse näe, helvetti”, toteaa väestöliiton erikoistutkija Jallu Kola.
”Aamulla nämä miehet sitten kauhistelevat, mihin ovat sormensa työntäneet”
Keskustakierros lauantain pikkutunneilla vahvistaa tutkimuksen tiedot. Kaduille purkautuva kiimainen känniääliölauma pyyhkii tulvaveden tavoin yökerhon edustat puhtaaksi naishirviöistä. Viimeinenkin ylimeikattu harppu ja eltaantunut etanolipatja kannetaan taksijonoihin. Haastateltavat eivät silti pidä ongelmaa järin suurena:
”En koskaan mene sänkyyn ruman naisen kanssa, mut niiden vieressä oon aamut”, kommentoi eräskin nuori mies.
”Eihän se kaunis ole, mutta pillu sillä oon kuuma ja liukas kuin tuore lehmänläjä. Haha!”, arvioi kumppaniaan edellisen serkkupojaksi esittäytyvä sorsaeläin.

13 vastausta aiheeseen “Viinan veroale lisännyt ei-toivottujen yhdyntöjen määrää”

Tämä oli kyllä parasta lehteä pitkään aikaan.
Nauroin perseeni irti lattialla kierien (rotflmao).

Yhdyn edelliseen, vaikken aleviinoja muutamaan tuntiin olekaan maistellut. Aamulla sitten varmaan mietin, että mikä vitun Lenze se vieressäni makaa ja menen ensimmäiseksi tulikuumaan suihkuun itseni desinfioidakseni. Hyi helvetti! (Ei mitään henk. kohtaista Lenze)

Sorsaeläin, mitä vittua? Tyhmä ei ymmärrä.
Muuten kyllä nauroin ulos äänekkäästi.

Sitä minä en ymmärtänyt, että jos ne kiimaiset känniääliöt purkautuvat jo kadulle, niin miten ne siten vielä jaksavat sen päälle olla coituksessa naarashenkilöiden kanssa?
Toiselta puolen katsoen asia on myös niin, että ihan tolkun naiset, kauniitkin, ovat viina-alen myötä päätyneet antamaan niin ”saatanan tyhmille ja munattomille pässeille, että herranjumala sentään”, ihmettelee ääneen Raisa Cacciatore.

Aarne Ankka (osa III) on kyllä aivan parhaimpia sarjiksia joita olen lukenut 🙂 vulgääriyys ei silti toimi aivan yhtä hyvin tässä ”artikkelissa” kuin ko. sarjakuvassa…

voin tunnustaa, että viimeisen vuoden aikana olen herännyt yhä rumempien ja rumempien akkojen vierestä.. harrastan yleensä yhden illan suhteita kännissä, joskus myös poikien kanssa. mulle on ihan sama minkä näkönen on, koska ite oon suht naamavikasen mätisäkin näköinen.

Ei piä olla liian ronkeli, niin ei tule runkeli
– vanha Kinahmolainen kansanviisaus –

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Yhdysvaltain kongressivaaleissa ei korruptioepäilyjä

(WASHINGTON) Yhdysvaltojen kongressivaalien epäillään sujuneen ilman epärehellisyyksiä ääntenlaskennassa. NBC- ja CNN-televisiokanavien mukaan yhdessäkään osavaltiossa ei ole kadonnut mittavaa määrää annettuja...

Close