Kategoriat
Urheilu

Nummelin yllättyi laukauksestaan

”Tepsissä viimeksi on mennyt kohti”
(RIIKA) Suomen jääkiekkomaajoukkueen puolustaja Petteri Nummelin oli avausottelun toisella erätauolla iloinen mies. Nummelin pyssytti toisen erän alkupuolella komean lyöntilaukauksen suoraan kohti vastustajan maalia, ja veräjänvartija Robert Kristan joutui venymään torjuntaan. Suomi pelasi tuolloin ylivoimalla.
”Vissiin joskus Tepsin junnujen reeneissä kuustoista vuotta sitten oon saanu vedon lähteen kohti maalia. Kiprun [puolustaja Marko Kiprusoff] kaa höntsättiin pihajäällä”, iloinen Nummelin muisteli.
”En kyllä sen jälkeen oo saanu vetoa lähteen kohti maalia”, pleksinpaukuttaja totesi iloisena. ”Että kyllä nyt tuntuu hyvältä.”

5 vastausta aiheeseen “Nummelin yllättyi laukauksestaan”

Petteri Nummelinhan on yksi Suomen kovimmista pelaajista. Jotku Ruudut ja vastaavat pellet antaa syyn makasiinibarbecue-juhlille.

Mihin tämä potkupallohulikanismi oikein on menossa. Ensin rähistään katsomoissa, sitten poltetaan purettavia rakennuksia. Eikä aikaakaan kuin joku ihan tavallinen rivipelaaja sitten alkaa jo laukomaan kohti maalivahteja. Ei tämmöistä ennen ole sattunut, ja nytkin sattuu niin perhanasti.
Onneksi ainoastaan pesäpallossa voi kuolla tai haavoittua, muuten kai kudit on niin pehmosia ettei ne satuta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Pikasähke (päivitetty versio)

Nummelin laukoi kiekon kohti vastustajan maalia (RIIKA) Suomen jääkiekkomaajoukkueen puolustaja Petteri Nummelin on ampunut jääkiekon MM-kilpailuissa Riiassa lyöntilaukauksen suoraan kohti...

Close