Kategoriat
Ulkomaat

Milosevic kiistää väitteet kuolemastaan

(HAAG) Jugoslavian liittovaltion entinen presidentti Slobodan Milosevic kiistää Haagin sotarikostuomioistuimen väitteet kuolemastaan. Hänen mukaansa hollantilaisten patologien suorittama ruumiinavaus ei ollut lainvoimainen. Milosevic itse luonnehtii ruumiinavausta ”NATO:n ohjailemaksi farssiksi”.
Patologien mukaan sotarikoksista syytetty Milosevic kuitenkin menehtyi lauantaina sydänkohtaukseen.
”Slobodan Milosevicin sydän ei ole lyönyt kolmeen päivään. Hän ei myöskään hengitä ja hänen ruumiinlämpönsä on pudonnut reilusti alle kolmenkymmenen asteen, joten häntä on ehdottomasti pidettävä kuolleena” totesi sotarikosoikeudenkäynnin tiedottaja Alexandra Milenov sunnuntaina.

”Vitut
kuolin”

”Mikään väitteistä ei kerta kaikkiaan kestä lähempää tarkastelua. Epätoivoisia väitteitä sydämeni pysähtymisestä ja maatumisprosessin alkamisesta en vaivaudu edes kommentoimaan”, totesi Milosevic omassa vastalauselmassaan myöhään sunnuntai-iltana ja jatkoi tutun agressiiviseen tyyliinsä.
”Tämän niin sanotun ruumiinavauksen lopputulos oli päätetty jo kauan ennen kuin ensimmäistäkään viiltoa oli tehty. Kyseessä on naurettava näytelmä, jonka lopputuloksella ei ole, eikä voi olla mitään arvoa.”
Päätöstä Milosevicin hautapaikasta ei ole vielä tehty. Vuonna 1941 syntynyt Milosevic on omalta osaltaan jo ilmoittanut kieltäytyvänsä kaikesta yhteistyöstä hautapaikkaa valittaessa. Oikeuslääkärit toivovat kuitenkin, että ruumis saadaan siirrettyä pois Haagista vielä lähipäivien aikana.

20 vastausta aiheeseen “Milosevic kiistää väitteet kuolemastaan”

Lordin valinta Suomen euroviisuehdokkaaksi aiheutti Milosevicille valekuolematilan. Kuten kaikki Bosnia-Herzegovina-Itävalta-Unkarin asioita herpaantumatta seuraavat tietävät, antoi Slobodan seuraavan lausunnon jo valtakaudellaan: ”Minulla on nuoren pojan sydän. Se on lasipurkissa työpöydälläni.”
On siis ilmeistä, että Slobo ei voinut kuolla sydänkohtaukseen. Moskovasta tavoitettu Milosevicin sydän kieltäytyi kommentoimasta tomumajansa lausuntoja. Adolf, Joseph, Heinrich, Radovan ja ”muut keilakaverit” lähettivät Milosevicille korusähkeen jossa lupasivat pitää saunan ja muut paikat lämpiminä Slobodanille.

Lehtenne tutkivan journalistikoplan ansiosta
tämäkin salaliitto on paljastettu.
Kiitos teille, pojat!

Kuolema kiistää väitteet Milosevicista
(HAADES) Kuolleiden valtakunnan johtaja Thanatos Tuoni kiistää väitteet, että Serbian entinen johtaja Slobodan Milosevic olisi saapunut hänen vastuualueelleen. ”Ei piä paekkaasa”, toteaa Tuoni. ”Ei meillä ole täällä ketään sen nimistä. Löytyy ammattilaisnyrkkeilijä Dan Slobo, taiteen moniottelija Milo ”Se” Vic ja Elvis-esiintyjä Slobodan Milonevic, muttei entistä presidenttiä.”
Haagin sotarikostuomioistuin ei halunnut kommentoida Haadeksen väitteitä ennen kuin ”joku suomalainen politiikan kehäraakki, vaikka Elisabeth Rehn” olisi lähetetty tiedonkeruumatkalle Styx-virran tuolle puolen. Rehnin toimistosta sanotaan, että Charonin kanssa käydään jo neuvotteluja yhden oboluksen hinnasta. ”Pappa betalar”, Rehn totesi tuoreeltaan.

Saattaapa myös setä Saddam kokeilla seuraavaksi kuolemaa. Edellinen PR-tempaus, syömälakko, kun epäonnistui jääden liian vähälle huomiolle. Kuolemahan on itseasiassa jo melko vanha juttu, paavit ovat harjoittaneet sitä vuosia
Suurinta roistoa Haagiin tuskin koskaan saadaan, mutta ehkä hänenkin pumppunsa pettää Valkoisesta talosta lähdön jälkeen, kun mies saa taas putken päälle.

No nyt oli ihan hauska juttu. Paljon parempiakin voisi olla, mutta kyllä se siitä.

No mutta eihän tuo ollut hauskaa ollenkaan! Tämä taas on: IS: ”Kari Uotin rahojen kätkemisestä syytetty entinen päätoimittaja Joni Soila sanoo liikutelleensa ystävänsä varoja hyvää hyvyyttään. Soilan mukaan esimerkiksi yli 370 000 dollarin kuljettaminen Suomesta Sveitsiin oli palvelus Uotille. Palkkiota hän ei puuhasta omien sanojensa mukaan saanut.”

Milosevic on lauantai-illasta lähtien esittänyt sotarikostuomioistuimelle pyyntöjä suorittaa itse oma ruumiinavauksensa, mutta pyyntöihin on systemaattisesti jätetty vastaamatta.
”Uutisena” kerrotaan, että Slobolla oli väärät lääkkeet. Olihan sillä väärät napit kyllä jo 1990-luvun alkupuolella, mikä sittemmin oli todistettava.

Muistatkos,
kaappaukset hurjimmat ennen, tehtiin tosta noin vaan
Nyt ei ne nuoret, nyt ei ne nuoret, kestä vankeuttakaan.

Näin Milosevic välttää näppärästi odotettavissa olleen tuomion. Sotarikostuomioistuimen mielestä hän on kuollut joten syytteiden käsittely päättyy, ja hän voi vapaana miehenä palata Serbiaan, muuttaa perheensä luo Moskovaan tai pestautua Lukashenkon palvelukseen.

Kirjoittaja Abraham Kenonen ei selvästikään tiedä, mikä on hauskaa ja mikä ei. Voisiko joku kurssittaa hänet, minulla itselläni valitettavasti ei ole aikaa eikä resursseja tähän.

Eturivin ykkösnikki on tajunnut asian aivan väärin. Hän luulee olevansa täällä hauskuutettavana eikä hauskuuttajana. Jälkimmäinen rooli alkaa kylläkin jo luonnistua, kangerrellen mutta kuitenkin.

Koittakaas nyt saada juttua aikaan Lordin valinnasta viisuihin kuinka on Maailmanloppu tulossa moisesta Rienauksesta. Siunausta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Fundable-sivu on the real thing

Terve, early adopters. Tämä riittänee osoittamaan, että Fundable-keräys on  meidän aloittamamme. Siitä tulee isommat ilmoitukset tänne ihan kohta.

Close