Kategoriat
Arkisto

Pimeimmän keskiajan sähkeitä 08.12. n. 1300 jkr

Englanilaiset harkitsevat kidutuksesta luopumista – Englannin korkein oikeus päättää tänään, voidaanko kidutuksella hankittuja todisteita enää käyttää maan oikeusistuimissa. Ylähuone on jo kritisoinut mahdollista kieltoa sanoen moisen romuttavan koko oikein uskovan maailman oikeuskäytännöt.
”Tiede” haastaa pyhän kirjan – Pakanallisesta idästä levinnyt muoti, ”tiede” villitsee yhä kristikuntaa. Monissa oppituoleissa pelätään pian jouduttavan keskustelemaan jo siitä, onko maailma syntynyt peräti omia aikojaan, ilman jumalan luomistyötä.
Tappavan taudin pelätään leviävän kristikunnassa – Kaukana idässä kehittyneen kuolettavan taudin ensimmäisiä merkkejä on nähty jo pyhän kirkon alaisissa maissakin. Taudin pelätään siirtyvän nopeasti liikkuvista eläimistä ihmisiin.
Sota vääräuskoisia vastaan sujuu hyvin – Oikein uskova sodanjohto vakuuttaa, että Jerusalemin lopullinen kaatuminen on vain viikkojen kysymys. Johto on myös jyrkästi kieltänyt kritiikin, jonka mukaan 1099 aloitetut sotatoimet olisivat alun perinkin olleet virhe.
Tuloerojen häivyttäminen vaaliaseeksi – Toscanan seudun valtataisteluissa Sauli Niinistö on vakuuttanut kansan istuvan aivan samassa veneessä prinssien kanssa. Useiden puolueettomien tutkimuksien mukaan rikkaat ovat kuitenkin edelleen aivan helvetin rikkaita, etenkin verrattuna köyhiin.

12 vastausta aiheeseen “Pimeimmän keskiajan sähkeitä 08.12. n. 1300 jkr”

Ei me sun kaa enää – Turo´s Hevi G on uusin lenkki ”erotetaan solisti netin välityksellä ja selitellään sanomalla ettei tarvi selitellä” – ketjuun. Matti Vanhasen epäillään olleen ainakin hengessä mukana bändin Junttilan Räkälähovin keikalla ja pitäneen kuulemastaan, minkä jälkeen yhtye teki välittömästi drastisen mutta oikean ratkaisun.

Luotettavuutta sivuavat lähteet kertovat, että englantilaisen kidutuksen kenties irvokkainta muotoa esiintyy edelleen osissa luoteis-Englantia. Mannermaiden onneksi tämä kidutusmuoto, lempinimeltään ”englantilainen gastronomia”, on kyetty rajoittamaan saarivaltion rajojen sisäpuolelle. Alueelle matkustavia pyydetään varautumaan asianmukaisesti.

Eipäs puututa engelsmannien virheisiin, kun omassakin silmässä on malka: Suomessahan on oikein tv:ssä se kidutusohjelma, Idiots vai mikä se nyt olikaan. Sitä ja Salkkareita kun katsotuttaa kuulusteluissa niin johan pehmenee isänmaanpetturit. Nuolevat saappaasi, kiittelevät vielä vedet silmissä kun suljet tv:n.

ME, Englannin Kuningas Yrjö I, olemme panneet tänäisenä päivänä täytäntöön piispa Rottenweilerin hartaimman anomuksen mukaisesti kerettiläisen Lehti-julkaisun koko Jumalaa kunnioittamattoman ja pelkäämättömän toimituksen kiinniotto- ja vangitsemismääräyksen Jumalaa kaikkivaltiasta vastaan tehdyn iljettävän halvennuksen ja säädyttömän pilkanteon takia.
Nämä Saatanan kätyrit, Babylonin huoran ihvettä suistaan ja käsistään vuotavat äpäräpenikat ovat kaiken luomakunnan todistamassa ollessa käyttäneet kirjoitettua sanaa aseenaan maailmankannen järjestystä horjuttaakseen; he ovat niinkutsumassaan ”sähkeessään” viitanneet Luojaamme käyttäen PIENTÄ ALKUKIRJAINTA.
ME, Kuningas Jumalan tahdosta, tänään määräämme syylliset rikoksestaan maksamaan hengellänsä. Kuolemaa heidän pitää tekemän Kristuksen syntymän juhlapäivän, kahdenkymmenenynnäviidennen Dekemberin päivän aamun ja Kristuksen ylösnousemuksen juhlan, Aprilianuksen kuussa vietettävän Pääsiäissunnuntain iltakuuden välisen ajan. Liput istumakatsomoon alk. £25.

Ei tuota Saulia voi kuin ihailla – 700 vuotta ja yhä puuskuttaa. Eikä ole vanhentunut päivääkään! Saa vielä Ritke ja Ruuke pumpata paljon Botoxia että pystyvät samaan.

Sauli katsookin rohkeasti tulevaisuuteen. Vastakkainasettelujen aika on ohi – juuri nyt!
Saukki, saukki / sä oot niin taukki / vitun raukkis / et osaa edes kaukkist

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Kahdeksas luukku

Lehden vero- & joulukalenterista aukeaa: Jens Wermundsén, Wexonin toimitusjohtaja, ansiotulot 2004 n. 1 500 000 e, vero% 48 Huomenna uusi,...

Close