Kategoriat
Politiikka

Kosonen tuomitsee ankarasti Siwan ryöstö -vuodon

(WASHINGTON) Nuori eläkeläinen Juhani Kosonen tuomitsi eilisessä tiedotustilaisuudessaan ankarin sanoin ns. Siwan ryöstö -vuodon. Hänen mukaansa asia tullaan tutkimaan asianmukaisesti ja vuotaja ”saa niin paljon turpaan”.
Viime viikon lopulla joku Kososen lähipiiristä vuoti muun muassa Vantaan poliisille tiedon Kososen osallisuudesta Kannistontien Siwan ryöstöön syyskuun 11. jälkeen. Kososen mukaan vuoto osoitti suunnatonta epäisänmaallisuutta ja omaneduntavoittelua. Hän tuomitsi jyrkästi myös sanomalehtien tavan kirjoittaa tietoonsa tulleista rikoksista.
Kosonen puolusti ryöstämiskäytäntöä tiedotustilaisuudessa ”keskeisenä työkaluna” taloutensa puolustamisessa myöhemmiltä iskuilta.

5 vastausta aiheeseen “Kosonen tuomitsee ankarasti Siwan ryöstö -vuodon”

”Me noudatimme korkeampaa moraalista velvollisuutta, joka on meille annettu ja joka ei edellytä kenenkään suostumusta. Me teimme velvollisuutemme, koska Jumala antoi meille kyvyn sen nähdä, omatuntojemme suostumuksella ja sivistyneen maailman hyväksynnällä.”

(LONTOO) A. Jäätteenmäen myöhään eilen illalla antamassa tiedotustilaisuudessa kävi ilmi, että ns. Siwa-vuoto liittyy vahvasti H. Takkulan kadottamaan faksiin ja sen numeroon. Epäiltynä ei ole ainoastaan koko Keskustan laaja nuori eläkeläissiipi, vaan suuri joukko 1800-luvulle ajatusmaailmansa hukanneita maataloustukiaktiiveja.
”Pikku rahasta ei ole puutetta”. Kuultiin H. Takkulan toteavan toimittajan tivatessa totuutta Siwa-skandaallista.
Juhani Kososesta alun perin alkunsa saanut vuoto on kerännyt kritiikkiä rikkoen puoluerajoja. G.W. Bush on ilmoittanut paheksuvansa syvästi kaikkea syyskuun 11. päivän jälkeen tapahtunutta. CIA epäilee hankkeen rahoituslähteen olevan K. Kummolan taskusta. ”Mutta siinä taskussa oli reikä!” ”Itse kädellä kokeilin.” Toteaa Kummolan julkinen salarakas ja Suomen miesten hiihtomaajoukkueen uusi hieroja T. Loman.
-Kansa yhtyy Kososeen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
Oikaisu vero- & joulukalenteriin

Aamuiseen kalenterin luukkuun oli eksynyt virhe. Luukussa väitettiin Fonectan talousjohtaja Timo Helteen veroprosentiksi viime vuodelta 53:a, kun oikea prosentti tietysti...

Close