Kategoriat
Ulkomaat

Bush: Joulupukilla joukkotuhoaseita

(WASHINGTON) Yhdysvaltain presidentti George W. Bush uskoo, että Korvatunturin johtaja Joulupukki pyrkii saamaan haltuunsa joukkotuhoaseita. CIA:n laatiman tiedusteluraportin mukaan Korvatunturilla toimii useita salaisia tuotantolaitoksia, joissa todennäköisesti pyritään valmistamaan ”kaikkea pahaa Amerikan tuhoamiseksi”, kuten tiedustelupäällikkö Cliff Intelligence asian muotoili.
”Korvatunturi kuuluu samaan pahan akseliin kuin Irak, Iran ja kaikki ei-kristilliset maat. Parta ja punainen väri ovat aina merkinneet kommunismia. Sen opin jo isänmaitoa imiessäni”, Bush sanoi.
Bush totesi myös, että ellei Joulupukki päästä YK:n asetarkastajia sekä CIA:n agentteja tutustumaan Korvatunturin tuotantolaitoksiin, on Yhdysvaltain harkittava ennaltaehkäisevää sotilaallista iskua. Joulupukki puolestaan torjui Bushin vaatimuksen jyrkästi:
”On tässä vittu muitakin kiireitä. Palataan asiaan tammikuussa.”

13 vastausta aiheeseen “Bush: Joulupukilla joukkotuhoaseita”

Bush on luvannut olla kiduttamatta joulupukkia, mitä nyt simuloitua parranajoa on luvassa kuulustelujen lomassa.

Tostahan oli aikanaan juttua kun Saddam jäi kiinni, kuinka se näytti ihan kodittomalta joulupukilta. Late Night with Conan O’Halonen näytti myös ”Joulupukin pidätys” postimerkkejä.

Aha… Yhdysvaltain mahtava tiedustelupalvelu on jo saanut selville sen, että Joulupukki asuu Korvatunturilla eikä Pohjoisnavalla. Nopeaa toimintaa ja ennen kaikkea ripeää.

Reader´s Digest eli Lukijoiden Ruuansulatus -lehti on jo kolmena vuonna (ainakin) vuotanut Korvatunturi-informaation ameriikkalaisille. Ilmankos CIA pääsi viimein oikeille jäljille – napajäätiköt ehtivät jo hitusen sulaa aiemmin sinne harhaanjohdettujen lämpöydinpommien johdosta. Kohta koittaa ainainen kesä myös kittiläläisille.

Hauska kuulla, että Janne W. Puska nuorempi uskoo vielä joulupukkiin, ja ennen kaikkea itseensä.
Toivotan lihavaa joulusukkaa, saippualla.

Hä!!? Onko täällä taas punikkinuoriso arvostelemassa Vapaan Maailman Johtajaa?
Menkää pioneerileirille kuuntelemaan Erkin ja Tarjan epäonnistuneiden nuoruuden ystävien tarinoita riistosta, vallankumouksesta ja veljeydestä!

Minä olen ainakin..
Kunhan aiemmin päästelin kokkarien perusläppiä päästäni. Surettaa niin tuo molemminpuolinen mustavalkoisuus, nyyh.

Koskahan Blair tulee heittämään lusikkansa soppaan ja tarjoamaan apuaan isännälleen, kuten kunnon sylikoirat tekevät. Sitä paitsi, Britanniasta olisi paljon lyhyempi matka korvatunturille kuin Washingtonista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Read previous post:
21. luukku

Lehden vero- & joulukalenterista aukeaa: Percy Lilius, Fortumin toimitusjohtaja, ansiotulot 2004 n. 3 500 000 e, vero% 52 Huomenna uusi,...

Close